Σάρωσαν τα πάντα και συνεχίζουν: Oι 2 σειρές που θα επιστρέψουν με νέα επεισόδια την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Δεν θα συνεχιστεί του χρόνου: Τίτλοι τέλους για την πιο πολυσυζητημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης

Μόνο 80 επεισόδια και μία σεζόν για την επική σειρά.

Μία σειρά στην οποία είχε στοιχηματίσει πολλά ο ΑΝΤ1 για να γίνει ίσως η νέα υπερεπιτυχία του, στα επίπεδα των «Άγριων Μελισσών», τελικά δε θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά. Η Μάγισσα ήρθε σαν μία επική υπερπαραγωγή εποχής και τόσο οι συντελεστές όσο και τα στελέχη του καναλιού είχαν μεγάλες προσδοκίες τόσο από το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα όσο και από τα νούμερα τηλεθέασης.

Όμως οι προσδοκίες δεν επιτεύχθηκαν, όπως φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα, οπότε η σειρά δεν πήρε το πράσινο φως για να συνεχιστεί τουλάχιστον για ακόμα μία σεζόν και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2024. Aν και το αρχικό σχέδιο ήταν το σήριαλ να διαρκέσει μία σεζόν, η πλευρά Ποφάντη δεν απέκλειε την πιθανότητα να «τραβηχτεί» η ιστορία για ακόμα μία σεζόν, το τέλος όμως του ιδίου από το κανάλι του Αμαρουσίου φέρνει και το οριστικό τέλος της «Μάγισσας» – η οποία ήταν καθαρά δική του επιλογή.

H σειρά ξεκίνησε δυναμικά και συχνά έπαιζε συχνά ψηλά στα hashtags του Χ -πρώην Twitter-, μάλλον όμως για τους λάθος λόγους, αφού γινόταν viral για κάποια γυμvή σκηνή του πρωταγωνιστή της ή κάποια ερωτική σκηνή μεταξύ των χαρακτήρων της.

«Αριστούργημα, θέλω να το δω άλλες 1000 φορές!»: Στα πατώματα οι χρήστες του Twitter με την ολόγυμvη σκηνή στη «Μάγισσα» (Vid)

Συχνά βρισκόταν πάνω από τον «Σασμό» και τη «Γη της Ελιάς» στο δυναμικό κοινό, έχανε όμως στο σύνολο. Ακόμα όμως και εκεί που τερμάτιζε πρώτη, δεν έφτανε σε καμία περίπτωση τα νούμερα των «Μελισσών» στην πρώτη τους σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά για τον περιοδικό «Τηλέραμα», πριν από λίγες ημέρες οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης παρέδωσαν τα τελευταία επεισόδια της σεζόν, τα οποία -όπως όλα δείχνουν- θα είναι και τα τελευταία της σειράς.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, θα κάνει το τελευταίο γύρισμα στις αρχές του ερχόμενου χρόνου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.