Γυρίστηκε αμέσως μετά την τραγωδία των Τεμπών: Εικόνες-σοκ στον «Γιατρό» του ALPHA με σιδηροδρομικό δυστύχημα - Η αντίδραση του Χ (Pics & Tweets)

Γυρίστηκε αμέσως μετά την τραγωδία των Τεμπών: Εικόνες-σοκ στον «Γιατρό» του ALPHA με σιδηροδρομικό δυστύχημα – Η αντίδραση του Χ (Pics & Tweets)

Aνατριχιαστικές σκηνές που αναβίωσαν τις μνήμες των Τεμπών.

Στον «Γιατρό» του ALPHA, στο επεισόδιο της Δευτέρας 20/11 είδαμε έναν συρμό του ηλεκτρικού εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο, πράγμα που μετατρέπει όλο τον τομέα σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών θυμίζοντας την πολύ πρόσφατη τραγωδία της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Το δυστύχημα που περιγράφεται στη σειρά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, μπορεί να δείχνει συρμό του ΗΣΑΠ και όχι του ΟΣΕ, όμως επειδή γυρίστηκε κοντά χρονικά λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, δημιούργησε μία περίεργη και ανατριχιαστική ατμόσφαιρα ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετείχαν. Αυτό δήλωσε πρόσφατα η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία είχε ένα γκεστ στο επεισόδιο του «Γιατρού» με το συγκεκριμένο δυστύχημα.

Ο δημοσιογράφος Γιάννη Πουλόπουλος ρώτησε την ηθοποιό και μοντέλο πώς εισέπραξε και πώς απέδωσε στον ρόλο που θύμιζε το τροχαίο στα Τέμπη, ενώ όλο αυτό ήταν πολύ νωπό. Η ίδια απάντησε «Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ήταν πολύ δύσκολο. Αυτό που κάνω είναι να κλειδώνω το μυαλό μου. Άσε αυτό που γίνεται τώρα έξω στον κόσμο, στοχοπροσήλωση στη δουλειά, στο γύρισμα, στο cut, στο «πάμε». Και τα υπόλοιπα τα σκέφτομαι αφού τελειώσω το γύρισμα. Αλλά ήταν δύσκολο να αφήσω το μυαλό μου. Ήταν το τρένο που περνούσε μπροστά. Είχε γίνει πριν λίγες ημέρες και τώρα που λες, πολύ δύσκολο».

Η τραγωδία στα Τέμπη με τους δεκάδες νεκρούς και τους φρικιαστικούς θανάτους δεν έχει ξεχαστεί από τον κόσμο και ο «Γιατρός» ξανάφερε στην επιφάνεια, μέσω της μυθοπλασίας, ένα αντίστοιχο γεγονός, με τους χρήστες του X να αντιδρούν συγκλονισμένοι.

Στα tweets υπήρξε μία διχογνωμία αν το επεισόδιο είχε γραφτεί πριν ή μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, όμως αυτό έγινε ξεκάθαρο από τις δηλώσεις της Κ. Ταραμπάνκο ότι γύρισαν το επεισόδιο λίγο μετά το δυστύχημα, ενώ όλα ήταν ακόμα νωπά:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.