Μένει η 4η: Αυτές είναι οι 3 πρώτες πρωταγωνίστριες του νέου «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» (Vid)

Μένει η 4η: Αυτές είναι οι 3 πρώτες πρωταγωνίστριες του νέου «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» (Vid)

Tι θα γίνει με τους παλιούς πρωταγωνιστές.

Σε φτασμένες ηθοποιούς με πολλά χρόνια στην τηλεοπτική κωμωδία φαίνεται ότι καταλήγουν οι δημιουργοί των ταινιών του project «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» για τις τέσσερις κεντρικές πρωταγωνίστριες οι οποίες ζητούν εκδίκηση για την κακοποίηση που υπέστησαν ως παιδιά στο ίδρυμα που μεγάλωναν.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής Fay’s Time του ΣΚΑΪ, η μία ηθοποιός που έχει κλειδώσει είναι η Μαρία Λεκάκη, συμπρωταγωνίστρια της Ελένης Ράντου στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Ενώ παράλληλα πολύ κοντά στο να κλείσουν είναι οι Μπέσσυ Μάλφα και η Βασιλική Ανδρίτσου.

Και οι τρεις ηθοποιοί έχουν ξανά συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα, με την Βασιλική Ανδρίτσου μάλιστα να είναι πρωταγωνίστρια και να παίζει στο πλευρό του σεναριογράφου-ηθοποιού στο Κόκκινο Δωμάτιο του Mega.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί για ποιον ρόλο από τους τέσσερις προορίζεται η κάθε ηθοποιός. Θυμίζουμε ότι στο πρωτότυπο καστ της σειράς του Mega στους τέσσερις ρόλους των πρωταγωνιστριών έπαιζαν οι Ελένη Ράντου, Ελένη Καστάνη, Χρύσα Ρώπα και Άβα Γαλανοπούλου, καμία από τις οποίες, όπως όλα δείχνουν, δε θα επιστρέψει για να ξαναϋποδηθεί τον ρόλο της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.