Κανάκης - OPEN σημειώσατε Χ...

Έρχεται μετά το τέλος των σειρών του Γεωργίου: Η σειρά-υπερπαραγωγή του Mega που αναμένεται να ξεπεράσει και το Maestro

Πότε θα το δούμε στη μικρή οθόνη.

Το Mega μπορεί να χάνει ένα πολύ μεγάλο όνομά του από την πρωινή ζώνη, με την Ελένη Μενεγάκη να αποχωρεί ύστερα από τις προτάσεις ανανέωσης μειωμένων αποδοχών και μπάτζετ εκπομπής που δέχτηκε από το κανάλι, για μία άλλη ζώνη όμως, αυτή της prime time φαίνεται πως στο Mega έχουν δεμένο τον γάιδαρό του για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ανδρέας Γεωργίου και οι παραγωγές του θα καλύπτουν το 21.00-00.00 των επόμενων σεζόν στο Mega, με το κανάλι να έχει επίσης την ασφάλεια της επόμενης σεζόν, σπασμένη σε δύο μέρη, του Mαέστρο, μέχρι να ξεκινήσει και το τρίτο σίριαλ του Κύπριου δημιουργού.

Μετά τη Γη της Ελιάς και το Famagusta, αλλά και το Ταμπού, ο Ανδρέας Γεωργίου φέρνει άλλη μία σειρά εποχής στους δέκτες μας. Η σειρά θα έχει τον τίτλο «Αθώοι», το σενάριο θα είναι της Ελένης Ζιώγα και η σκηνοθεσία του Νίκου Κουτελιδάκη. Η υπερπαραγωγή του Μega με πολύμηνα γυρίσματα προγραμματίζεται για τη μεθεπόμενη σεζόν, αφού θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα χρόνο να ολοκληρωθούν γυρίσματα και μοντάζ.

Οι «Αθώοι» ουσιαστικά θα είναι η τηλεοπτική μεταφορά του έργου «Κατάδικος» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη. Ο Κατάδικος είναι ένα εκτεταμένο αφήγημα που γράφτηκε το 1919. Η υπόθεσή του τοποθετείται σε ένα αγροτικό χωριό της Κέρκυρας όπου ζουν ο Γιώργης Αράθυμος με την όμορφη γυναίκα του, τη Μαργαρίτα και τα δυο παιδιά τους, και ο Τουρκόγιαννος που δουλεύει ως υποταχτικός τους.

Στη ζωή της οικογένειας μπαίνει ο Πέτρος Πέπονας, ένας γείτονας πον αισθάνεται δυνατό έρωτα για τη Μαργαρίτα. Ο Τουρκόγιαννος που τρέφει ένα βαθύ και κρυφό αίσθημα για τη Μαργαρίτα («τη λατρεύει σαν Παναγία») έχει υποψιαστεί και παρακολουθεί το ζευγάρι προσπαθώντας να εμποδίσει την παρεκτροπή της Μαργαρίτας. Η παρουσία του Τουρκόγιαννου έχει γίνει ενοχλητική για τον Πέτρο και τη Μαργαρίτα· γι’ αυτό τον διαβάλλουν στο Γιώργη, που διώχνει άγρια τον Τουρκόγιαννο από το σπίτι. Την άλλη μέρα ο Γιώργης βρέθηκε δολοφονημένος. Οι υποψίες έπεσαν στον Τουρκόγιαννο, που καταδικάστηκε σε ισόβια (Κατάδικος). Ο Πέτρος και η Μαργαρίτα παντρεύονται. Λίγο αργότερα ο Πέτρος συλλαμβάνεται για κάποιο αδίκημα και φυλακίζεται.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.