Μετά την πληθώρα αναβολών: Η πολυσυζητημένη σειρά που φέρνει ο ΣΚΑΪ τη σεζόν 2024 - 2025

Μετά την πληθώρα αναβολών: Η πολυσυζητημένη σειρά που φέρνει ο ΣΚΑΪ τη σεζόν 2024 – 2025

Bγαίνει από τον «πάγο» και ξεκινούν γυρίσματα.

Πέρασε από σαράντα κύματα, το πράσινο φως για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ δεν ήρθε πέρυσι αφού ο σταθμός «πάγωσε» ολόκληρη τη μυθοπλασία του όμως όπως όλα δείχνουν η αρχική συμφωνία του καναλιού με τον Μάρκο Σεφερλή για να έχει ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι και μία εβδομαδιαία σειρά, θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν.

Το «Ορκιστείτε παρακαλώ» θα αναβιώσει μέσα από τα δημιουργικά μάτια του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος φυσικά δε θα βρίσκεται στον ρόλο του προέδρου του δικαστηρίου αλλά σε κάθε επεισόδιο σε άλλο ρόλο κατηγορούμενου.

Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν η κωμική δικαστική σειρά θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, το σίγουρο όμως είναι πως θα αποτελεί τη μοναδική μυθοπλασία που θα έχει ο σταθμός στο πρόγραμμά του μετά την ολική επιστροφή στα ριάλιτι για το γέμισμα της prime time.

Η εμπιστοσύνη στον Μάρκο Σεφερλή αλλά και το συμβόλαιο του ηθοποιού και παρουσιαστή είχε μέσα τη συμφωνία για σειρά μυθοπλασίας και το κανάλιδε θα ήθελε να χαλάσει τη σχέση μαζί του, ειδικά μετά και την έξτρα συμφωνία να πάρει τα δικαιώματα προβολής των θεατρικών παραστάσεων του Μάρκου, προβάλλοντας κάθε Παρασκευή βράδυ μία παράστασή του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια του Ορκιστείτε παρακαλώ να δούμε και τον ηθοποιό Γ. Λαμπάτο, στον οποίο ο Μάρκος Σεφερλής είχε τηλεφωνήσει προσωπικά και του είχε υποσχεθεί δουλειά όταν είδε το προσωπικό οικονομικό δράμα του ηθοποιού στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.