Πρεμιέρα για τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ

Πολύ κακά μαντάτα για τον Γιώργο Αυτιά…

Η πτώση συνεχίζεται.

Η αλλαγή συσχετισμών δυνάμεων στην τηλεθέαση του πρωινού του Σαββατοκύριακου έχει φανεί από την αρχή της σεζόν, με τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ να μην είναι πια ο ξεκάθαρος νικητής στους πίνακες τηλεθέασης, ειδικά σε ένα κοινό που κάποτε κυριαρχούσε.

Στις μετρήσεις του πρωινού του Σαββάτου 13/11 γίνεται σαφές, ακόμα μία φορά φέτος, ότι ο Γιώργος Αυτιάς έχει χάσει το δυναμικό κοινό των 18-54 και μένει πρώτος στο γενικό σύνολο κυρίως από τους τηλεθεατές του των μεγάλων ηλικιών.

Η εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» έφτασε στο δυναμικό κοινό μόλις στο 7,6%, όντας τελευταίος από τον ανταγωνισμό των ιδιωτικών καναλιών. Μάλιστα το «Μega Σαββατοκύριακο» έφτασε το 15,3% στο δυναμικό κοινό, ποσοστό διπλάσιο από αυτό του Γιώργου Αυτιά. Ενώ και το «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Open ξεπέρασε το 11% και δείχνει να έχει σταθερή διαφορά από το πρωινό του ΣΚΑΪ.

Ο προβληματισμός στην πλευρά του πρωινού του ΣΚΑΪ θα συνεχιστεί φέτος καθότι παρόλο το 17,7% στο γενικό σύνολο της εκπομπής, που τη φέρνει στην πρώτη θέση, είναι ξεκάθαρο ότι έχει χαθεί το «εμπορικό» κοινό που κυνηγούν οι διαφημιστικές και οι χορηγοί.

Θα καταφέρει μέχρι το τέλος της περιόδου να ανατρέψει την κατάσταση αυτή ο έμπειρος παρουσιαστής και δημοσιογράφος; Αυτό θα φανεί μετά τα Χριστούγεννα, στο δεύτερο μέρος της σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.