«Survivor»: Οι Διάσημοι που επιστρέφουν και η πρόταση - έκπληξη

«Survivor»: Οι Διάσημοι που επιστρέφουν και η πρόταση – έκπληξη

Ποια είναι τα σχέδια της παραγωγής.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου επιστρέφει για πέμπτη σεζόν στις οθόνες μας και όπως είναι λογικό ο Acun και η ομάδα του ψάχνουν τους παίκτες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αίσθηση.

Ο προηγούμενος κύκλος άλλωστε με τα εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης αποτελεί παράδειγμα. Ο Τούρκος παραγωγής μπορεί να απέρριψε, τουλάχιστον για φέτος, την εκδοχή ενός «All Star» ωστόσο όπως φαίνεται επιθυμεί να εντάξει παίκτες από προηγούμενους κύκλους.

Αυτό τουλάχιστον διαφαίνεται από το γεγονός ότι ήδη έχουν προσεγγιστεί πρόσωπα που κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα στους προηγούμενους κύκλους.

Διακαής πόθος του Acun είναι να ενταχθεί στο φετινό καστ ο Ντάνος. Ωστόσο ο νικητής του πρώτου ριάλιτι που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ, είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο μέχρι στιγμής.

Ο Τούρκος παραγωγός όμως έχει προσεγγίσει κι άλλους παίκτες από τον πρώτο κύκλο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvfreaks πρόταση να μεταβούν στον Άγιο Δομήνικο έχουν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, φιναλίστ του πρώτου κύκλου αλλά και οι Λάμπρος Χούτος και Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο μισθοφόρος του πρώτου κύκλου.

Στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι όμως θα δούμε και πολλές εκπλήξεις. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα πρόταση φέρεται να έχει δεχθεί και ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο «Εργένης» του πρώτου κύκλου του ριάλιτι σχέσεων του ALPHA.

Με την πρόταση στον Βασιλάκο, ο Acun θέλει να κάνει τη ρελάνς απέναντι στον ALPHA μετά την… αρπαγή του Αλέξη Παππά για τον δεύτερο κύκλο του «Bachelor». Παρουσιαστής θα είναι και φέτος ο Γιώργος Λιανός ενώ η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στις γιορτές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.