Survivor | Αυτή είναι η εvτυπωσιακή σύντροφος του Γιωρίκα Πηλίδη (Pic)

Survivor | Θρίλερ με τον Γιωρίκα Πιλίδη: Μένει ή αποχωρεί; (Vid)

Τι συμβαίνει με τη συμμετοχή του πρωταθλητή πάλης.

Είναι από τους πιο αγαπητούς και δυνατούς παίκτες του φετινού «Survivor». Ο Γιωρίκας Πιλίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης με σπουδαίες διακρίσεις και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο έδειξε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τι μπορούσε να κάνει.

Η δύναμή του αλλά και η εκπληκτική του ταχύτητα στους στίβους μάχης τον κατέστησαν αυτόματα φαβορί του παιχνιδιού. Μάλιστα, ο χαρακτήρας που έδειχνε τον ξεχώριζε και στο τηλεοπτικό κοινό.

Τις τελευταίες ημέρες ο αθλητής της πάλης ταλαιπωρείται από θέμα υγείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας news247 το βράδυ της Πέμπτης ο πρωταθλητής πάλης οδηγείται σε οικειοθελή αποχώρηση λόγω του θέματος που αντιμετωπίζει. Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ανέφεραν ότι ο παίκτης είναι ήδη εκτός παιχνιδιού και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της παραγωγής.

Η επιστροφή του Γιωρίκα Πιλίδη αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο αθλητής είχε αναφέρει ότι προσεγγίστηκε για να στήσει αγώνα. Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και προκάλεσε την αντίδραση της Ελληνικής ομοσπονδίας πάλης αλλά και της ΔΟΕ.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά την άφιξή του στην Ελλάδα θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα είπε σε συμβούλιο του νησιού στο «Survivor». Το στήσιμο αγώνα θεωρείται μεγάλο παράπτωμα και είναι εξαιρετικά πιθανό να τιμωρηθεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.