Σάκης Τανιμανίδης | Τι θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν

Σάκης Τανιμανίδης | Τι θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν

Τι σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για τον παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη.

Για δεύτερη σεζόν ήταν στην παρουσίαση της «Φάρμας» ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ριάλιτι περιπέτειας δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στο κανάλι ωστόσο οι σχέσεις του καναλιού με τον παρουσιαστή παραμένουν σε καλό επίπεδο.

Ο Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» οι δύο πλευρές έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, όπως έχει γραφτεί κατά καιρούς θα είναι στο τιμόνι ριάλιτι για επιχειρηματίες.

Το «Shark Tank» είναι ένα πρωτότυπο κόνσεπτ για τα ελληνικά δεδομένα.

Σε αυτό, υπάρχει μία κριτική επιτροπή από επιτυχημένους επιχειρηματίες. Οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν την ιδέα τους και προσπαθούν να πείσουν τα μέλη της κριτικής επιτροπής ότι αξίζει να επενδύσουν τα λεφτά τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα δικαιώματα του ριάλιτι ανήκουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Η πρεμιέρα του ριάλιτι αναμένεται το φθινόπωρο του 2022 και στο κανάλι κάνουν σκέψεις αξιοποίησης του παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο μισό της σεζόν.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σκρομπόλας είναι πιθανό να δούμε τον Σάκη Τανιμανίδη σε ένα πρόγραμμα ταξιδιωτικού περιεχομένου. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, ούτε το κόνσεπτ αλλά ούτε αν υπάρξει κάποιο άλλο πρόσωπο στο πλευρό του.

Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει μία ταξιδιωτική εκπομπή με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα. Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα είναι μαζί στο συγκεκριμένο κόνσεπτ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.