Νέα ντροπιαστική καταγγελία για Πέτρο Φιλιππίδη από πασίγνωστη ηθοποιό: «Βάλε κάνα φόρεμα να θυμηθούμε ότι είσαι γυναίκα»

Νέα ντροπιαστική καταγγελία για Πέτρο Φιλιππίδη από πασίγνωστη ηθοποιό: «Βάλε κάνα φόρεμα να θυμηθούμε ότι είσαι γυναίκα»

Όλα όσα ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Πλησιάζει η ώρα της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης στις 18 Μαρτίου οπότε και θα ξεκινήσει η δικάσιμος.

Ο συνήγορος του πασίγνωστου ηθοποιού έχει καταθέσει δύο φορές αίτημα αποφυλάκισης αλλά δεν έγινε αποδεκτό από τις δικαστικές αρχές. Όσο η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει, τόσο πληθαίνουν οι φωνές και οι καταγγελίες του.

Η πιο πρόσφατη αναφορά ήταν αυτή της Ιωάννας Πηλιχού.

Η γνωστή ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» μίλησε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όπως σημείωσε αυτή δεν ήταν ευχάριστη και δε θα το ξαναέκανε.

«Είχα πολύ δύσκολη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ξανασυνεργαζόμουν. Δέχθηκα πολύ υποτιμητική συμπεριφορά. Μια φορά μου είχε πει “βάλε κάνα φόρεμα να θυμηθούμε ότι είσαι γυναίκα” και όταν πήγα να απαντήσω μου είπε να μη μιλάω γιατί “οι νέοι δε μιλούν”» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Ιωάννα Πηλιχού αποκάλυψε ακόμη και τον λόγο που δεν πηγαίνει ως καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος την είχε κοροϊδέψει ότι είχε βγει και μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

«Πριν χρόνια έδωσα συνέντευξη και μίλησα για σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό στα 19 μου. Την επόμενη ημέρα είδα τον κ. Λιάγκα να κοροϊδεύει όλο το περιστατικό, γιατί με κυνήγησε ο γιατρός και το έσκασα, και ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα “τι ήθελα και μίλησα”. Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή. Χαίρομαι, που βλέπω ότι τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά πια τα γεγονότα, ότι έχουν κάνει στροφή, αλλά εμένα με έχουν αντιμετωπίσει διαφορετικά, δεν μπορώ να δώσω κανένα ελαφρυντικό», είπε η Ιωάννα Πηλιχού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.