«Πω ρε π***τη, άσ’ το να πάει στο δ***λο»: Πυρ και μανία ο Κανάκης on air (Vid)

«Όταν έφτασε το βίντεο στα χέρια μας, δεν πίστευα στα μάτια μου»: Έξαλλος ο Κανάκης στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα» (Vid)

Τι εξόργισε τον παρουσιαστή.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από μία τηλεδιάσκεψη λιμενικών. Σε αυτό, οι συμμετέχοντες αποφάσισαν να κάνουν… πλάκα με τη δολοφονία της Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως ήταν λογικό οι συγκεκριμένες εικόνες προκάλεσαν οργή στην κοινή γνώμη.

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε με τη σειρά του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» το συγκεκριμένο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο παρουσιαστής δε μάσησε τα λόγια του δείχνοντας τον εκνευρισμό του.

«Όταν έφτασε αυτό το βίντεο στα χέρια μας, δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια και στα αυτιά μου. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Δεν θα πιστέψετε αυτά τα αστειάκια που λένε και κάνουν, χρησιμοποιώντας αναφορές στη δολοφονία της Καρολάιν… Δεν μου λέτε ρε εσείς έχετε χαζέψει; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πόσες γυναικοκτονίες πρέπει ακόμα να συμβούν για να αλλάξουμε αυτήν την τραγική νοοτροπία, το αντριλίκι; Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να κάνετε τέτοια αστεία και να γελάτε με αυτό; Δηλαδή πραγματικά δεν έχουμε μανάδες και κορίτσια; Είναι δυνατόν;», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

«Εκεί που νομίζεις ότι αλλάζει το κλίμα, η κουλτούρα είναι τόσο ριζωμένη στο DNA. Πραγματικά σοκαριστικό… Η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται πολύ βαθιά και πρέπει να ασχοληθούμε πολύ πιο σοβαρά με αυτήν την ιστορία», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.