Τέλος από το Mega, «μετακομίζει» στο OPEN

Τέλος από το Mega, «μετακομίζει» στο OPEN

Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν.

Μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιστροφές ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο γνωστός σκηνοθέτης θα είναι στο τιμόνι του δεύτερου κύκλου της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» του Open.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σταθμός με έδρα του Κορωπί, η σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό πριν από δύο χρόνια επιστρέφει με νέα επεισόδια. Σε αυτά θα δούμε την προσπάθεια της Ιφιγένειας να βρει τον άντρα της, Μίλτο αγνοώντας ότι είναι νεκρός.

Σε νέα επεισόδια θα έχουμε και προσθήκες χαρακτήρων.

Ένα από αυτά, σύμφωνα με το «MYtv» θα είναι ο Μανώλης Κλωνάρης. Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Η γη της Ελιάς» στο Mega απ’ όπου πρόκειται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για τον δεύτερο κύκλο έχουν συμφωνήσει η Αναστασία Παντούση, ο Όμηρος Πουλάκης και ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου, ενώ παραμένει άγνωστο αν η πρεμιέρα θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο ή τον Ιανουάριο του 2023. Σημειώνεται ότι ο πρώτος κύκλος της σειράς επικεντρώθηκε στον διωγμό και τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.