Ιωάννα Μαλέσκου | Της ανακοινώθηκε επίσημα το τέλος της από τον ΣΚΑΪ

Ιωάννα Μαλέσκου | Της ανακοινώθηκε επίσημα το τέλος της από τον ΣΚΑΪ

Ύστερα από 2 χρόνια κοινής πορείας.

Το καλοκαίρι του 2020 στον ΣΚΑΪ αποφάσιζαν να επενδύσουν σε ένα πρόσωπο τηλεοπτικό που δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ σε κανάλι εθνικής εμβέλειας. Από την Κρήτη όπου εμφανιζόταν σε τοπικό κανάλι, η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στην Αθήνα περικυκλωμένη από δάφνες, καθώς στο κανάλι θεωρούσαν πως έχουν βρει τη νέα Ελένη Μενεγάκη ή  έστω ένα φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο που θα άφηνε το στίγμα του.

Δύο χρόνια μετά, κι ενώ το «Love It» δεν βρέθηκε ποτέ στα υψηλά κλιμάκια της τηλεθέασης, αλλά είχε κατά βάση καθοδική πορεία, η Μαλέσκου και ο ΣΚΑΪ χωρίζουν τους δρόμους τους, όπως ψιθυρίζεται από την περασμένη Δευτέρα στους διαδρόμους του σταθμού. Η φετινή χρονιά ήταν καθοριστική για να πάψουν την επένδυση πάνω της στο κανάλι του Φαλήρου, με το «Love It» να κάνει κυρίως μονοψήφια νούμερα και δη κάτω από το 5%.

Η αλλαγή της ώρας ήταν μια κίνηση που πίστευαν πως θα βοηθήσει, το Survivor επίσης πίστευαν πως θα βοηθήσει, αλλά τίποτα τέτοιο δε συνέβη για πολύ.

Αποκλειστικό | Αυτήν την ξανθιά παρουσιάστρια διεκδικεί σθεναρά η ΕΡΤ!

Η Ιωάννα Μαλέσκου φέρεται να παραδέχτηκε σε στενό της συνεργάτη πίσω από τις κάμερες, ότι χθες, Τρίτη, είχε συνάντηση με στέλεχος του ΣΚΑΪ όπου τελικά ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει η συνεργασία τους.

Ήδη, πάντως, κυκλοφορούν φήμες πως κατευθύνεται προς το STAR, ενώ την έχει προσεγγίσει και το OPEN αλλά και η ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.