Κανένα deal για τη νέα σεζόν για την Ιωάννα Μαλέσκου | Θα κάνει την έκπληξη η ΕΡΤ;

Ιωάννα Μαλέσκου | Σε αυτό το κανάλι «κλειδώνει» μετά το τέλος της από τον ΣΚΑΪ

Οριστικά τέλος από τον ΣΚΑΪ.

Μπορεί οι φήμες περί τέλους της Ιωάννας Μαλέσκου από τον ΣΚΑΪ να επιβεβαιώθηκαν νωρίς, το τοπίο όμως δεν είχε ξεκαθαρίσει σχετικά με τα νέα της τηλεοπτικά βήματα.

Πράγματι, όπως  πρώτο το Dailymedia σας είχε αποκαλύψει, η παρουσιάστρια βρισκόταν σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για ένα πρωινό ψυχαγωγικό magazino, εν τέλει όμως, συμφώνησε για… αλλού.

Όπως μαθαίνουμε, τα χέρια δόθηκαν με το Star, το οποίο επί της ουσίας σήμερα επιβεβαίωσε το τέλος της εκπομπής «Breakfast@Star» και των Παπίλα – Καρετελιά. Η Ιωάννα Μαλέσκου, βέβαια, μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ με το «Love It», αλλά η συμφωνία με το κανάλι της Κηφισιάς έχει «κλειδώσει» εδώ και πολλές ημέρες.

Tο τέλος Παπίλα – Καρτελιά

«Ήθελα πολύ να συνεχίσω. Στεναχωρήθηκα που δεν συνεχίζει η εκπομπή. Δεν το θεωρούσαμε δεδομένο αλλά εγώ ήλπιζα ότι θα συνεχίσει. Ήταν κάτι που είχε γραφτεί αρκετά. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αμηχανία και από τις δυο πλευρές γιατί υπάρχει ανθρωπιά και υπάρχουν συναισθήματα. Και το κανάλι αλλά και εγώ προσωπικά σε έναν απολογισμό που μπορούμε να κάνουμε τώρα θεωρώ ότι πήγε πολύ καλά και στα νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή. Εγώ θα ήθελα να συνεχίσω στην τηλεόραση, μου άρεσε πάρα πολύ», είπε η Eλίνα Παπίλα στο «Mega Καλημέρα».

Ο Γιώργος Καρτελιάς, σαφώς πιο πικραμένος, σχολίασε:

«Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν, ένα πολύ ωραίο μάθημα, μια νέα εμπειρία. Είναι πολύ νωρίς για το μέλλον. Μπορεί να είμαι με την Ελίνα, μπορεί και όχι σε κάτι που σκέφτομαι. Άλλο είδαν και μας έφεραν και άλλο κάναμε. Η χημεία δεν μας βγήκε, ίσως έβγαινε στη δεύτερη. Αυτό που θέλαμε δεν το πετύχαμε, οπότε θεωρώ δικαιολογημένο που μας σταματάνε. Η έλλειψη χημείας είναι αυτό που μας είπαν, όχι αυτό που λέω εγώ. Εννοείται ότι είμαι στεναχωρημένος, πικραίνεσαι λίγο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.