Δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά on air: Η ατάκα Πρετεντέρη για τον Πολάκη που λύγισε την Ράνια Τζίμα (Vid)

Δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά on air: Η ατάκα Πρετεντέρη για τον Πολάκη που λύγισε την Ράνια Τζίμα (Vid)

Η συγγνώμη και το νευρικό γέλιο.

Μία από τις σπάνιες στιγμές που κεντρικός παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων «σπάει» στον αέρα και δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του, τα γέλια του μετά από κάτι που άκουσε, συνέβη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με παρουσιάστρια τη Ράνια Τζίμα, δημιουργώντας ένα άβολο σκηνικό που δεν έλεγε να τελειώσει.

Όλα ξεκίνησαν στη συζήτηση του δελτίου με θέμα την τουρκική προκλητικότητα και τους χάρτες που παρουσίασαν οι Τούρκοι, στους οποίους φαίνονται 3 από τους 4 νoμούς της Κρήτης να ανήκουν στην Τουρκία. Όλοι εκτός από τον νομό Χανίων.

Σχολιάζοντας η παρουσιάστρια, την ώρα που μιλούσε ο Γιάννης Πρετεντέρης επί του θέματος, «πάλι καλά που μας άφησαν τα Χανιά», με τον Γιάννη Πρετεντέρη να της απαντάει «Μας άφησαν και τον Πολάκη μαζί». Η ατάκα του αυτή έφερε άμεσα γέλια στην παρουσιάστρια, η οποία έσκυψε το κεφάλι προσπαθώντας να τα αποφύγει αλλά αυτό δε γινόταν.

Το δελτίο συνεχίστηκε με δυσκολία αφού η Ράνια Τζήμα είχε νευρικό γέλιο ενώ ζήτησε συγγνώμη χωρίς να μπορεί να το ελέγξει, κοιτώντας τον Γιάννη Πρετεντέρη με αμηχανία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.