Διέρρευσαν όλα: Αυτά είναι τα 20 κορίτσια και αγόρια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM (Pics)

GNTM | Μεγάλη επιστροφή 11 χρόνια μετά

Ποιο πρόσωπο επιστρέφει.

Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται η επιστροφή του GNTM στο Star για πέμπτη σεζόν. Το ριάλιτι μοντέλων επανέρχεται στις οθόνες μας και πάλι μόνο με γυναίκες συμμετέχουσες αφού για δύο σεζόν δοκιμάστηκε η εκδοχή και με αγόρια.

Όπως φαίνεται, η φετινή σεζόν θα έχει πολλές εκπλήξεις. Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή είναι η μεγάλη είδηση σχετικά με το ριάλιτι μοντέλων. Η ξανθιά παρουσιάστρια θα είναι μαζί με τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου στο τραπέζι των κριτών.

Η Σοφία Χατζηπαντελή θα έχει άποψη μέχρι και τα bootcamp.

Η θέση του τέταρτου κριτή θα μείνει κενή και θα υπάρχουν διάφορα guests κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. Ο Χριστόφορος Κοτέντος έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας τόσο ως μοντέλο όσο και ως σχεδιαστής. Έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μετά τη συμμετοχή του στην κριτική επιστροφή του «GNTM» όταν το ριάλιτι μεταδιδόταν στον ΑΝΤ1.

Όπως φαίνεται, ο γνωστός σχεδιαστής, που διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό, θα κάνει guest εμφάνιση στην κριτική επιτροπή στο ριάλιτι του Star. Οι φωτογραφίες του Χριστόφορου Κοτέντου με τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σωφρονίου μαρτυρούν το… reunion.

GNTM | Μεγάλη επιστροφή 11 χρόνια μετά

GNTM | Μεγάλη επιστροφή 11 χρόνια μετά

GNTM | Μεγάλη επιστροφή 11 χρόνια μετά

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.