Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε τον SNIK: «Στεναχωριόμουν για...» (Vid)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε τον SNIK: «Στεναχωριόμουν για…» (Vid)

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια θα είναι στο τιμόνι του «Love Island», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τις προσεχείς εβδομάδες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το ριάλιτι σχέσεων θεωρείται αρκετά πιο σκληροπυρηνικό σε σχέση με ό, τι έχουμε δει κατά το παρελθόν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια και μοντέλο αναφέρθηκε και στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν.

Όταν ρωτήθηκε από την ξανθιά παρουσιάστρια για τις επιλογές της σε σχέση με το παρελθόν, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική.

«Κάποιες επιλογές σου είναι τελείως αντίθετες από αυτό που βλέπω εγώ τώρα. Πώς γίνεται;», τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά. Η ξανθιά παρουσιάστρια εννοούσε προφανώς την σχέση της με τον SNIK και την επανασύνδεσή της με τον Γιάννη Καραβασάνη.

«Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά. Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Πολύ. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεώ έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή», απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.