H Βίκυ... παίρνει λιγότερα: Αυτοί είναι οι μισθοί των Χατζηπαντελή - Καγιά για τον νέο κύκλο του GNTM

H Βίκυ… παίρνει λιγότερα: Αυτοί είναι οι μισθοί των Χατζηπαντελή – Καγιά για τον νέο κύκλο του GNTM

Το διεθνούς φήμης μοντέλο με τα έντονα φρύδια λαμβάνει τον μεγαλύτερο μισθό στο ριάλιτι.

Η Βίκυ Καγιά ήταν από το πρώτο GNTM ο ενορχηστρωτής, αυτή που κανόνιζε ποιοι κάνουν και ποιοι δεν κάνουν, αν κρίνουμε απ’ όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός, πως η επάνοδος της στον 5ο κύκλο σηματοδότησε την αποχώρηση τη δική του, της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Άγγελου Μπράτη. Θα περίμενε κανείς να είναι πάνω απ’ όλους και στο μισθολογικό κομμάτι. Αυτό όμως δεν ισχύει. Η Σοφία Χατζηπαντελή έκλεισε ένα καλύτερο deal και κάτι μας λέει πως στο μέλλον θα κεφαλαιοποιήσει με υπέρογκα ποσά το τηλεοπτικό της όνομα.

Μπορεί να μην τη δούμε στο GNTM μετά το τέλος των οντισιόν, παρά μόνο σε γκεστ εμφανίσεις, αλλά η Σοφία Χατζηπαντελή κατάφερε μέσα σε 4 επεισόδια να γίνει ένα από τα πιο hot ονόματα στην τηλεόραση. Κι αν κλείσει νέα συμφωνία με το STAR για τις μετέπειτα εμφανίσεις της στο ριάλιτι, τότε σίγουρα θα λάβει περισσότερα από τα 8.500 ευρώ το μήνα που πήρε για να είναι κριτής στις οντισιόν.

Δεδομένου ότι κράτησαν κοντά στους δύο μήνες, η Χατζηπαντελή έλαβε περίπου 17.000 ευρώ.

Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά σίγουρα λίγο για τα δικά της δεδομένα, αφού στο εξωτερικό για τις δουλειές της βγάζει 1.5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο. Πάντως, είναι ένα ποσό πάνω από τα 8.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν η Βίκυ Καγιά, η οποία όμως θα είναι μέχρι και τον τελικό παρούσα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.