«Μωρή μη φασώνεις αυτή, τ' αγόρι σου»:  Χαμός στο Twitter με το πλάνο 2 γυναικών να φιλιούνται στη βίλα του Love Island (Vid)

«Μωρή μη φασώνεις αυτή, τ’ αγόρι σου»: Χαμός στο Twitter με το πλάνο 2 γυναικών να φιλιούνται στη βίλα του Love Island (Vid)

Το ριάλιτι στα... καλύτερά του.

Απανωτές είναι οι στιγμές ερωτισμού και σωματικών επαφών που έχει αρχίσει να δείχνει το Love Island, πάντοτε μένοντας στα βασικά, δηλαδή στην ανταλλαγή φιλιών και χωρίς να έχει ξεπεράσει προς το παρόν το όριο. Θα συμβεί λογικά κι αυτό κάποια στιγμή, αν κρίνουμε από τα όσα έχουμε δει στο αντίστοιχο βρετανικό.

Μετά τα φιλιά που αντάλλαξαν Κόρκας και Ιωάννα, μετά τις τρυφερές στιγμές που είχαν στο κρεβάτι που κοιμήθηκαν μαζί, στο χθεσινό επεισόδιο του «Love Island» είδαμε δύο κοπέλες να ανταλλάζουν φιλιά. Παραδόξως, τα κορίτσια και τα αγόρια έχουν δείξει ένα δέσιμο μεταξύ τους.

Τα αγόρια έβαλαν τα κλάματα με την αποχώρηση του Αλέξανδρου, στις κοπέλες είδαμε τη Μαρία να αισθάνεται τόση οικειότητα με την Κλαούντια, ώστε να πάει να την πιάσει και να την φιλήσει στο στόμα. Η Κλαούντια δεν έδειξε να ψήνεται ιδιαίτερα να ανταποδώσει και είπε για πλάκα στη Μαρία «Εμένα σταμάτα να με φιλάς, το αγόρι σου φίλα».

«Μωρή μη φασώνεις αυτή, τ’ αγόρι σου», ακούστηκε κάποια να φωνάζει με τις εικόνες να…  μιλούν από μόνες τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.