Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

Όλες οι αλλαγές που φέρνει το Μουντιάλ στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Άνω κάτω…

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει σε λίγες ημέρες και όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου κρατάει το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, με 64 αγώνες. Διοργάνωση που κάνει… άνω κάτω το πρόγραμμα του καναλιού.

Από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα βγαίνουν στον αέρα στις 20:00 και θα επιστρέψουν τις αρχές του 2023. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα από τη Θεσσαλονίκη θα δώσουν τη θέση τους σε μαγνητοσκοπημένα επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μάλιστα κάθε «Εκατομμυριούχος» θα διαρκεί μόλις 40 λεπτά ώστε να γίνεται -πριν απ’ τους αγώνες- σύνδεση με το γήπεδο όπου θα διεξάγεται ο αγώνας των 21:00.

Επίσης κόβεται προσωρινά και το «The 2night show» του Αρναούτογλου. Στη μεταμεσονύκτια ζώνη θα προβάλλονται ειδικές εκπομπές για το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ μεγάλες θα είναι και οι αλλαγές που αφορούν στις σειρές.

Οι κωμωδίες «Εκτός Υπηρεσίας» και «Ποιος Παπαδόπουλος;», στη ζώνη των 21:00, αλλά και η σειρά μυστηρίου «Παγιδευμένοι», στις 22:00, επίσης θα σταματήσουν να προβάλλονται. Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις στα γραφεία του ΑΝΤ1 οι σειρές να επιστρέψουν με νέα επεισόδια στις αρχές του 2023.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.