Survivor All Star | Αυτός ο παίκτης έβαλε ρήτρα τηλεθέασης  - Θέλει περισσότερα χρήματα κάθε φορά που κάνει νούμερα (Vid)

Survivor All Star | Αυτός ο παίκτης έβαλε ρήτρα τηλεθέασης – Θέλει περισσότερα χρήματα κάθε φορά που κάνει νούμερα (Vid)

Ποιος παίκτης φέρεται να ζήτησε να αμείβεται ανάλογα με τα νούμερα τηλεθέασης.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του «Survivor». Όπως γίνει γνωστό εδώ και καιρό το ριάλιτι επιβίωσης θα βγει σε εκδοχή All Star με παίκτες παλαιότερων κύκλων να συμμετέχουν.

Η παραγωγή του Acun Ilicali ψάχνει παίκτες που θα καταφέρουν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό. Τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας με τους ιθύνοντες να στοχεύουν στην ίντριγκα και φέτος.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου.

Ένας από τους παίκτες που επιθυμεί η παραγωγή είναι συμμετάσχει είναι ο Αλέξης Παππάς, ο ηθοποιός που έκανε μεγάλο χαμό στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο πρώην παίκτης του Survivor έθεσε ρήτρα τηλεθέασης για να συμμετέχει στο ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς φέρεται να θέλησε να αμείβεται έξτρα και κατ’ αναλογία κάθε φορά που η τηλεθέαση ξεπερνά ένα ποσοστό.






Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.