«Έφτασα στα πρόθυρα της αυτοκτονίας»: Η Έλενα Κρεμλίδου νιώθει πια δικαιωμένη

«Έφτασα στα πρόθυρα της αυτοκτονίας»: Η Έλενα Κρεμλίδου νιώθει πια δικαιωμένη

Μακάρι κι άλλες τέτοιες υποθέσεις να φέρουν την σωστή τιμωρία

Είναι πολλά τα χρόνια που η Έλενα Κρεμλίδου βασανίζεται ψυχικά από τους εκβιασμούς πρώην συντρόφων της ή ανθρώπων που έχουν με κάποιον τρόπο στην κατοχή τους προσωπικό της υλικό, που την απειλούσαν ότι θα το δημοσιοποιήσουν. Άλλοι επίσης την απειλούσαν πως θα βάλουν το πρόσωπό της σε υλικό που δεν είναι δικό της.

Την περασμένη εβδομάδα η influencer ανακοίνωσε πως βγήκε νικήτρια στη δικαστική διαμάχη και σε νέες της δηλώσεις στην εκπομπή της Καινούργιου, αποκάλυψε ότι ένιωσε τέτοιο βάρος που βρέθηκε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

«Δεν έχω γενέθλια, γιορτή αλλά έχω μια μικρή νίκη και σήμερα γιορτάζω! Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για κάτι που συνέβη δέκα χρόνια πριν και το 2018-19 βγήκε στο φως και άρχισαν οι καλοθελητές να δημοσιοποιούν πράγματα. Σε κάποια δεν ήμουν εγώ, αλλά έγραφαν το όνομά μου.

Το κυνήγησα από τότε, συμβουλεύτηκα κατευθείαν δικηγόρο και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αγόρια και κορίτσια να το κυνηγήσετε. Σε μένα πέρασαν τρία χρόνια γιατί ήταν μεγάλη υπόθεση αλλά πήρα μια πρώτη νίκη. Έχω κι άλλες νίκες, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι. Είμαι χαρούμενη.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν δέκα μήνες από την εισαγγελέα και δεκαπέντε μήνες από την δικαστή. Να προχωράμε, να μη δίνουμε τόση αξία και να το αντιμετωπίσουμε. Δεν άκουσα ποτέ μια συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει. Όταν ο άλλος σε εκβιάζει μετά τι περιμένεις; Από αυτόν τον άνθρωπο να είναι άνθρωπος; Δεν ήρθε καν στο δικαστήριο. Ούτε ο δικηγόρος δεν ήρθε. Το μόνο που πόνεσε ήταν η ψυχή μου και το ότι έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Απλά χαίρομαι που ακούγομαι».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.