«Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με  ηλεκτροσόκ»: Ο bodybuilder παίκτης του MasterChef που άφησε άναυδους τους κριτές με το πριν και το μετά (Vid)

«Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ»: Ο bodybuilder παίκτης του MasterChef που άφησε άναυδους τους κριτές με το πριν και το μετά (Vid)

Όσα εξομολογήθηκε μπροστά στους κριτές.

Μία εβδομάδα έχει στον τηλεοπτικό αέρα του Star το MasterChef. Ο μαγειρικός διαγωνισμός του καναλιού της Κηφισιάς επέστρεψε για έβδομη σεζόν

Πολλοί συμμετέχοντες ξεχώρισαν όχι μόνο για τις μαγειρικές τους ικανότητες αλλά και τις ανθρώπινες ιστορίες τους. Ένας από αυτούς ήταν ο Θωμάς από τη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός παίκτης μίλησε για τη μάχη που έδωσε για να χάσει τα περιττά κιλά που είχε.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς.

«Είχα φτάσει 18 χρονών 230 κιλά κι όταν ήμουν 19 χρονών είχα ένα περιστατικό που έπαθα μια ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα επείγοντα. Με επανάφεραν με αδρεναλίνη κι ηλεκτροσόκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσω να μπω στην διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στην ζωή μου -γιατί όσες φορές είχα προσπαθήσει εκείνη την περίοδο δεν τα κατάφερα- κι αφότου βρήκα την θέληση μέσα μου, αποφάσισα να πάω να το σπουδάσω για να βοηθήσω κι άλλους», είπε αρχικά ο νεαρός μάγειρας.

«Τα έχασα με πολύ σκληρή δίαιτα. Όλη αυτή η εμπειρία άλλαξε την ζωή μου και την όλη κοσμοθεωρία. Γυμνάζομαι, αλλά λόγω δουλειάς είναι όποτε προλαβαίνω. Μέχρι πριν 2 χρόνια έκανα bodybuilding επαγγελματικά», κατέληξε ο Θωμάς αναφερόμενος στην περιπέτειά του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.