«Με έχετε ταλαιπωρήσει αφάνταστα»: Δύσκολη on air στιγμή Γιώργου Λιάγκα με αδελφό θύματος των Τεμπών (Vid)

«Με έχετε ταλαιπωρήσει αφάνταστα»: Δύσκολη on air στιγμή Γιώργου Λιάγκα με αδελφό θύματος των Τεμπών (Vid)

Ο Γιώργος Λιάγκας χειρίστηκε με αξιοπρέπεια την ένταση αδελφού θύματος.

Στον αέρα του «Πρωινού» με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός του 34χρονου Βάϊου Βλάχου, που σκοτώθηκε στα Τέμπη κατά τη διάρκεια ταξιδιού του με την σύντροφό του, Δάφνη, η οποία παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Ο κ. Βλάχος, εμφανίστηκε φανερά φορτισμένος στην εκπομπή, εκφράζοντας την ενόχλησή του για το γεγονός πως δημοσιογράφοι εκπομπών από διαφορετικά κανάλια τον πιέζουν να βγει πρώτα στους ίδιους για να εξασφαλίσουν το αποκλειστικό θέμα.

«Θέλω να πω στην αρχή ότι με έχετε ταλαιπωρήσει αφάνταστα μεταξύ 2-3 εκπομπών που είμαι αυτή τη στιγμή για το πού θα βγω πρώτος. Μου φαίνεται ότι δεν είναι η στιγμή αυτή για να ψάχνουμε αποκλειστικότητες. Μακάρι να μην έχουμε ποτέ τέτοια αποκλειστικότητα», είπε ο ίδιος, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά:

«Μου δίνετε τώρα μια πληροφορία την οποία εγώ δεν την ξέρω, την ακούω πρώτη φορά. Όταν λέτε σας έχω ταλαιπωρήσει, εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί σας. Οι συνεργάτες προσπαθούν να μιλήσουν».

«Για τους συνεργάτες σας λέω», απάντησε ο κ. Βλάχος, με τον παρουσιαστή του «Πρωινού» να συνεχίζει:

«Αν δεν θέλετε να μιλήσετε δεν έχω κανένα θέμα. Δεν με γνωρίζετε και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πραγματικά, αν έχετε υποχρέωση να βγείτε σε άλλη εκπομπή, ειλικρινά σας το λέω, μακριά από εμένα αυτά. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση… Να σας πω συλλυπητήρια και να αποχωρήσετε να βγείτε σε άλλη εκπομπή, δεν έχω κανένα θέμα. Έχω πονέσει πάρα πολύ σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτή την ιστορία και αν δεν βγείτε εσείς θα βγει κάποιος άλλος να μιλήσει. Πραγματικά, μακριά από εμένα αυτό. Βγείτε αλλού αν έχετε υποχρέωση».

«Θέλω παντού να μιλήσω, δεν έχω κάποιο θέμα, αυτό ήθελα να αναφέρω», κατέληξε ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος αμέσως μετά έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για την «επόμενη μέρα» από το τραγικό δυστύχημα.

«Προσπαθούμε να συνέλθουμε σαν οικογένεια. Έχουμε συγκλονιστεί, έχουμε καταστραφεί. Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Η κοπέλα του αδερφού μου, η Δάφνη, παραμένει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.