2 παίκτες εκτός Survivor λόγω άγριου καβγά - Εξετάζεται η οριστική αποβολή τους (Vid)

2 παίκτες εκτός Survivor λόγω άγριου καβγά – Εξετάζεται η οριστική αποβολή τους (Vid)

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Οι καβγάδες στο Survivor All Star, τόσο στην παραλία όσο και στα συμβούλια, είναι συνηθισμένο γεγονός και πολλοί παίκτες έχουν φτάσει εκτός από τις λεκτικές αντιπαραθέσεις στις σχεδόν σωματικές. Όπως όλα δείχνουν δύο παίκτες πέρασαν και το όριο αυτό και πιάστηκαν σχεδόν στα χέρια, με αποτέλεσμα να υπάρχει αποβολή τους.

Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση και τον Τάκη Καραγκούνια, οι οποίοι σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», τσακώνονται πολύ άσχημα με αποτέλεσμα η παραγωγή να λάβει τα μέτρα της, να τους αποβάλλει από το αγώνισμα της Πέμπτης και όπως όλα δείχνουν θα υπάρχει και συνέχεια στην τιμωρία τους.

Το τι ακριβώς θα γίνει δεν είναι ακριβώς σίγουρο, ούτε ποιο κομμάτι του καβγά θα προβληθεί, αν προβληθεί, στο επεισόδιο της Πέμπτης. Σύμφωνα όμως με το πρόσφατο παρελθόν του Survivor, τόσο μεγάλοι καβγάδες κατέληγαν σε αποβολές των παικτών από τη συνέχεια.

Η οριστική απόφαση θα παρθεί από τον Acun Ilicali και οι τηλεθεατές θα τη μάθουν σε λίγες ημέρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος είχαμε ήδη δύο αποβολές ύστερα από καταγγελίες παικτών για συμπαίκτριές τους που είχαν στην κατοχή τους κινητό τηλέφωνο και τσιγάρα.


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.