Προκαλεί ο Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα του λόγια στην ανακοίνωση της προφυλάκισής του (Vid)

Επιστρέφει επίσημα το καλοκαίρι: H πιο αγαπημένη σειρά του Πέτρου Φιλιππίδη ξανά σε επανάληψη στο Mega

Δέκα Ιουλίου η επιστροφή της μεγαλύτερης επιτυχίας του.

Το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη και της ομάδας των δικηγόρων του που εκφράστηκε πριν από λίγες εβδομάδες, για επιστροφή των τηλεοπτικών επιτυχιών του στην τηλεόραση με τη μορφή των επαναλήψεων, φαίνεται ότι γίνεται αποδεκτό τουλάχιστον για μία σειρά, ίσως και την κορυφαία επιτυχία του ηθοποιού στην ιδιωτική τηλεόραση.

Το Mega ήταν το κανάλι που στα τρέιλερ του καλοκαιρινού του προγράμματος έδειξε πλάνα από το «Πενήντα πενήντα», ουσιαστικά αποκαλύπτοντας ότι μετά από δύο χρόνια ένα κανάλι ξαναφέρνει στη μικρή οθόνη κάποια από τις σειρές που πρωταγωνίστησε ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό για δύο απόπειρες βιασμού ηθοποιός.

Έτσι μετά από καιρό ο ηθοποιός θα έχει ένα εισόδημα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που θα ξεκινήσει να εισπράττει ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια.

Την είδηση υποδέχτηκε θερμά και ο σκηνοθέτης της σειράς, ο οποίος είχε έναν μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο, ο Βασίλης Θωμόπουλος σχολιάζοντας ότι για τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο δεν έχουν καλές σχέσεις μετά τη σειρά, λέοντας: «Με την επανάληψη του “50 – 50” θα πάρει χρήματα και ο Π. Φιλιππίδης που το έχει ανάγκη».
Ο συνάδελφος του Πέτρου Φιλιππίδη και συμπρωταγωνιστής του στην πρώτη τηλεοπτική επιτυχία του στο Mega, στη σειρά «Χάι Ροκ», Τάσος Χαλκιάς ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για την επιστροφή των σειρών του συναδέλφου του λέγοντας: «Από μία πλευρά δικαιωματικά ζήτησε ο Πέτρος να επιστρέψουν στην τηλεόραση οι σειρές που έπαιξε. Γιατί οποιαδήποτε τιμωρία και αν θέλεις να βάλεις σε κάποιον, αν βγήκε φταίχτης κάπου και μάλιστα μέσα από διαδικασίες που ολοκληρώθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη… Δεν έλαβε ο Πέτρος κάποια τιμωρία που θα του στερηθούν τα πολιτιστικά του δικαιώματα. Ότι θα πρέπει να μην ανταμοίβεται πια από τις επαναλήψεις του».
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.