To «Makeover Show» έρχεται στον ΣΚΑΪ - Ποια συζητά για να αλάβει την παρουσίαση

Τηλεοπτική «βόμβα»! Παρουσιάστρια αποχωρεί ξαφνικά από τον ΣΚΑΪ για χάρη άλλου καναλιού

Λόγω μίας άκρως δελεαστικής πρότασης.

Παρελθόν από τον ΣΚΑΪ φέρεται να αποτελεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη για την εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι #Yes», έπιασε… στον ύπνο το κανάλι του Φαλήρου ανακοινώνοντας ξαφνικά την αποχώρησή της – την ώρα μάλιστα που το trailer του νέου «My Style Rocks» προβάλλεται στον αέρα.

Όπως ειπώθηκε, η Ηλιάνα αποφάσισε να εγκαταλείψει το «My Style Rocks» παρά το γεγονός πως ο ΣΚΑΪ την ήθελε πολύ για την επόμενη σεζόν λόγω μίας δελεαστικής πρότασης από αντίπαλο στρατόπεδο, για ένα project το οποίο ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο.

Ο ΣΚΑΪ, βέβαια, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα, καθώς οι ιθύνοντες επιδιώκουν ακόμα ένα ραντεβού με την Παπαγεωργίου προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και το κατά πόσο πιθανό να τη μεταπείσουν.

Στην περίπτωση, πάντως, που η Ηλιάνα επιμείνει στην απόφασή της, τη θέση της στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ είναι πολύ πιθανό να αναλάβει η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αν και είναι κάτι περισσότερο από επιθυμητή στο «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά, πιθανότατα θα βρεθεί εκτός καθαρά λόγω μειωμένου budget και μεγάλων δικών της απαιτήσεων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.