«Το Μυστικό της Πεταλούδας» έρχεται στο OPEN - Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα απογευματινή σειρά

«Shopping Star»: Αυτή «έφαγε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο δοκιμαστικό και πήρε τη θέση της παρουσιάστριας

Πρώην συνεργάτιδά της σε εκπομπή.

Η αποχώρηση της Βίκυ Καγιά από το Shopping Star σε συνδυασμό με την  ξαφνική αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τον ΣΚΑΪ, την ώρα μάλιστα που το trailer του επόμενου κύκλου του «My Style Rocks» ήταν ήδη στον αέρα, δεν ήταν καθόλου τυχαία μεταξύ τους γεγονότα και αυτό επιβεβαιώθηκε γρήγορα με την ανακοίνωση από το Star της συνεργασίας της με την πρώην κριτή του GNTM.

Η αναοίνωση του καναλιού ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!».

Όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν κέρδισε τη θέση της χωρίς μάχη. Πέρασε από δοκιμαστικό από το Star στο οποίο μάλιστα είχε σοβαρό ανταγωνισμό και μάλιστα από ένα μοντέλο και style expert με την οποία είχαν συνεργαστεί στην παραγωγή του Style Me Up.

O λόγος για τη Ραμόνα Βλαντή η οποία μίλησε για το δοκιμαστικό της στο Star, το οποίο μάλιστα έγινε μαζί με αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Δυστυχώς δεν έκλεισε το δοκιμαστικό που έκανα, είχα κάνει για το “Shopping Star”, τους εύχομαι καλή επιτυχία. Μαζί κάναμε το δοκιμαστικό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, της εύχομαι καλή επιτυχία», δήλωσε η πρώην νικήτρια του My Style Rocks.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.