Σεζόν 2023 - 2024: Όλοι οι νέοι παρουσιαστές που θα δούμε σε εκπομπές και ριάλιτι

Σεζόν 2023 – 2024: Όλοι οι νέοι παρουσιαστές που θα δούμε σε εκπομπές και ριάλιτι

Πέφτουν στα βαθιά για πρώτη φορά.

Τα κανάλια βρίσκονται λιγότερο από ένα μήνα για να ξεκινήσουν τη νέα τους τηλεοπτική σεζόν και οι προετοιμασίες για τις νέες εκπομπές συνεχίζονται, καθώς αυτές είναι που θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο αφού μεταξύ άλλων θα έχουν νέα πρόσωπα στην παρουσίαση που είτε κάνουν το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο είτε προέρχονται μεν από την τηλεόραση, από άλλο πόσο όμως, όχι αυτό του παρουσιαστή ή της παρουσιάστριας κάποιας εκπομπής ή ριάλιτι.

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι νέοι παρουσιαστές που θα πέσουν στα βαθιά από τις αρχές Σεπτεμβρίου σε ένα άκρως ανταγωνιστικό τοπίο της ελληνικής τηλεόρασης;

Πρώτος και γιατί όχι και καλύτερος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef, αφήνει τους πάγκους μαγειρέματος των παικτών και μεταφέρεται στο αγροτικό τοπίο της νέας Φάρμας του Star, δοκιμάζοντας πρώτη φορά έναν τέτοιο ρόλο. Πρώτη φορά επίσης μόνος του, χωρίς τους άλλους δύο σωματοφύλακες του MasterChef να τον συντροφεύουν και να αλληλοσυμπληρώνονται.

Σεζόν 2023 - 2024: Όλοι οι νέοι παρουσιαστές που θα δούμε σε εκπομπές και ριάλιτι

O Θάνος Κιούσης, ο ηθοποιός πίσω από την καλλιτεχνική περσόνα του Τόνι Σφήνου για πρώτη φορά πετάει την περούκα και αναλαμβάνει την παρουσίαση του «5Χ5», του οικογενειακού τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 που ορφάνευσε όταν ο παρουσιαστής του, Μάρκος Σεφερλής, έφυγε από το κανάλι για να πάει στον ΣΚΑΪ.

Σεζόν 2023 - 2024: Όλοι οι νέοι παρουσιαστές που θα δούμε σε εκπομπές και ριάλιτι

Για πρώτη φορά γενικά παρουσιαστής ο Ηλίας Βρεττός, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, ήταν ο εκλεκτός του ALPHA για να αναλάβει τα ηνία του «Μεγάλου Παζαριού». Το ιστορικό τηλεπαιχνίδι της μικρής οθόνης επιστρέφει για τρίτη φορά και στην τέταρτη αυτή παρουσία του, σε τέταρτη διαφορετική δεκαετία και τρίτο διαφορετικό κανάλι, θα αποκτήσει τον τρίτο του παρουσιαστή, μετά τον Ανδρέα Μικρούτσικο (δύο φορές) και την Ντορέτα Παπαδημητρίου.

Σεζόν 2023 - 2024: Όλοι οι νέοι παρουσιαστές που θα δούμε σε εκπομπές και ριάλιτι

Μετά το αγροτικό του, το οποίο κράτησε πολύ, ως συνεργάτης γυναικών κεντρικών παρουσιαστριών, πρώτα δίπλα στη Ναταλία Γερμανού και αργότερα δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη, ο Κώστας Τσουρός κάνει το μεγάλο βήμα ως κεντρικός παρουσιαστής. Το κανάλι θα είναι το Mega, με το οποίο είχε συμβόλαιο στο οποίο αναφερόταν ότι θα είχε τη δική του εκπομπή.

Όπως ανέφερε στην επίσημη ανακοίνωσή του το Mega, ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.