Και επίσημα στο «I'm a Celebrity... Get me out of here!» Γιώργος Λιανός και Καλομοίρα - Το πρώτο trailer του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ (Vid)

Και επίσημα στο «I’m a Celebrity… Get me out of here!» Γιώργος Λιανός και Καλομοίρα – Το πρώτο trailer του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ (Vid)

Ο Γιώργος Λιανός σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή.

Επιβεβαιώνεται η συμμετοχή της Καλομοίρας στο νέο, σκληροπυρηνικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ «I’m a Celebrity… Get me out of here!», με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ να αποτελεί γεγονός.

Σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή θα απολαύσουμε τον Γιώργο Λιανό, ενώ το μόνο που μένει τώρα είναι να ανακοινωθούν επίσημα και οι παίκτες που είπαν το μεγάλο «ναι» για το ριάλιτι.

Ξεκινούν τα γυρίσματα του «I’m a celebrity… Get me out of here!» – Αυτοί είναι οι 8 πρώτοι διάσημοι που φεύγουν για Άγιο Δομήνικο

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ έχει ως εξής:

Δύο φίλοι από τα παλιά ενώνουν το χιούμορ τους σε ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ετοιμάζουν βαλίτσες και γίνονται οι… ξεναγοί μας στη ζούγκλα του «I’ M A CELEBRITY… get me out of here».

Εκείνος ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παρουσιαστές με απαράμιλλο χιούμορ και μεγάλη εμπειρία σε κορυφαίες παραγωγές υψηλών απαιτήσεων. Εκείνη iconic performer, που την αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, από την πρώτη στιγμή, για τη φωνή, τη λάμψη και τη θετική της ενέργεια. Μαζί, ως ένα απολαυστικό δίδυμο, θα μας συστήσουν τους Celebrities που τολμούν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους και να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στα βάθη της ζούγκλας!

Απροσδόκητες δοκιμασίες, ακραίες προκλήσεις και αποφάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα βρίσκονται στο πλευρό τους με σκοπό να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα δύσκολα με χιούμορ αλλά και θάρρος και τελικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, κι εμείς από το σπίτι, ακόμα καλύτερα!

Όλοι είναι έτοιμοι προς αναχώρηση…

Ποιοι θα πουν «I’ M A CELEBRITY… get me out of here» στον Άγιο Δομίνικο;

Δείτε το πρώτο trailer:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.