Συνελήφθη η Super Κική: «Μετά από τόσα χρόνια θα ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια» (Pics)

«Δεν θα τους ξαναδώσω συνέντευξη, τέλος η τηλεόραση!»: Νέο ξέσπασμα Super Κικής μετά τη συνέντευξη που κόπηκε από παντού στον ΣΚΑΪ (Vid)

Επίθεση στις πρωινές εκπομπές.

Την απάντησή της και τις αποφάσεις που πήρε ύστερα από το θέμα της κατακραυγής και του κοψίματος στις web φόρμες, της συνέντευξής της στον ΣΚΑΪ, έδωσε η Super Κική μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στα προσωπικά της social media.

Στο βίντεο επιτίθεται στις «πρωινατζούδικες εκπομπές», αναφέρεται στην τοξικότητα αυτών, στην επιλεκτική αναφορά σε δηλώσεις της, ανάμεσα σε πολλά άλλα που απαντούσε στις ερωτήσεις, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η τηλεόραση για εκείνη… τελείωσε, ειδικά για τέτοιου είδους «κακές εκπομπές» που «ψάχνουν ένα σάκο του μποξ» εκμεταλλευόμενες την ειλικρίνειά της.

«Θέλω να πω δημόσια ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δώσω ποτέ ξανά συνέντευξη σε μία τόσο τοξικοεκπομπή, πρωινατζούδικη, κακιά εκπομπή, γιατί ποτέ δεν έρχονται για καλό. Και όταν λέω συνέντευξη εννοώ αυτή του ποδαριού, στην οποία μπορεί εγώ να μιλάω μισή ώρα με σαράντα λεπτά σε κάθε ερώτηση δημοσιογράφου, παρόλα αυτά αυτοί δείχνουν τα δύο λεπτά.

Εντάξει, όλοι ψάχνουν ένα σάκο του μποξ να παίξουν μπουνιές, κολλάω να είμαι εγώ αυτός ο σάκος γιατί μιλάω πολύ χύμα, είμαι ειλικρινής, γιατί έχω σιχαθεί την τελειότητά τους, παρόλα αυτά δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ασχοληθώ ποτέ με την τηλεόραση», δήλωσε η ίδια στο βίντεο που ανάρτησε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.