Μετά την Τούνη, η Καινούργιου: Η απάντηση της παρουσιάστριας του ALPHA στην επίθεση που της έκανε η Super Κική (Vid)

Μετά την Τούνη, η Καινούργιου: Η απάντηση της παρουσιάστριας του ALPHA στην επίθεση που της έκανε η Super Κική (Vid)

«Δε μου λέει γεια λες και της έχω πάρει τον γκ@μενο, αλλά στην εκπομπή της κλαίει!»!

Tην αρχή έκανε το βίντεο της Super Κικής που ανέβηκε λίγες ημέρες πριν και μεταξύ άλλων ανέφερε σε έντονο ύφος τα παράπονά της από την Ιωάννα Τούνη, την Κατερίνα Kαινούργιου και άλλους celebrities και influencers.

«Δεν βγήκε μια Καινούργιου να υποστηρίξει, που υποτίθεται κλαίει κάθε φορά. Όποτε με δει κλαίει από κοντά, τρέχει το δάκρυ κορόμηλο. Εκεί δεν μίλησε κανένας. Όλοι ήταν ουδέτεροι. Η Κατερίνα Καινούργιου την βλέπω σε events και δεν μου λέει ούτε γεια, σαν να της πήρα τον γκόμενο» είχε αναφέρει στο βίντεο του Yutube η Super Κική για την παρουσιάστρια της Super Κατερίνας.

Το πρωί της Παρασκευής ήρθε η απάντηση της Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, σχολιάζοντας όσα είπε η influencer:

«Για το θέμα της Super Κικής με ενημέρωσαν τα παιδιά στα social media ότι έχει δεχτεί έναν τεράστιο πόλεμο και ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube. Ανέφερε και μένα. Ότι δε μου μιλάνε κάποιοι άνθρωποι που εκτιμώ. Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικά με την Super Κική, αλλά μπορεί να έχω διαφωνήσει. Εννοείται ότι αν την δω έξω, θα της μιλήσω και μια χαρά.

Θέλω όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά. Κι αν έχει πέσει σε κάποια λάθη και ατοπήματα, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα, μέσα της είναι ένας καλός άνθρωπος. Εντάξει ρε παιδιά, ας τα συγχωρήσουμε καμιά φορά. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Μου μετέφεραν ότι νιώθει απομονωμένη. Από μένα τουλάχιστον, δεν ισχύει κάτι τέτοιο» διευκρίνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.