«Με τις μαγκούρες και τα πι...»: H αγενέστατη απάντηση του Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο (Vid)

«Με τις μαγκούρες και τα πι…»: H αγενέστατη απάντηση του Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο (Vid)

Ολομέτωπη επίθεση στο ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Μέσω μηνύματος στο instagram, αποφάσισε να απαντήσει στους χαρακτηρισμούς του Ανδρέα Μικρούτσικου ο τράπερ και κριτής του Fame Story του Star, Light.

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα να σχολιάσει μία κριτική του Light στο live του Fame Story, στην οποία κριτική μίλησε απαξιωτικά για το ρεμπέτικο τραγούδι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε προσωρινά αρνηθεί να σχολιάσει αλλά τελικά λίγο μετά ξέσπασε αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

«Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άστα να πάνε στο δι@ολο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζηδάκις, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι ο Μαρκόπουλος, η ελληνική μουσική, τι είναι ο αδερφός μου. Θα έρθει ο Light να μου πει τι είναι ο αδερφός μου; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος…; Μα θα τρελαθούμε; Τον έχουμε και στην επιτροπή ενός talent show, που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας Εξαρχείων, του Light; Δεν με κατουράτε λέω εγώ τώρα…».

Στο ηχητικό του μήνυμα ο τράπερ σχολίασε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο:

«Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρόμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα…. τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ θα είναι γι’ αυτό».

@trapindustry.gr #nerogreco #antreasmikroutsikos #trapindustry #greektv #greektiktok #tv #tileorasi ♬ πρωτότυπος ήχος – TRAP INDUSTRY

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.