Επιστρέφει το «Your Face Sounds Familiar» - Ποια θα το παρουσιάσει μετά το τέλος της Μαρίας Μπεκατώρου απ' τον ΑΝΤ1;

«Παγώνει» το YFSF – Αυτά είναι τα 2 ριάλιτι που επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 μετά τα Χριστούγεννα

Ποιο ριάλιτι παρέσυρε το δεύτερο μαζί του.

Δύο μεγάλες επιστροφές και ένα αναπάντεχο «πάγωμα» σε project του ANT1 έρχονται στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Τα κακά νέα αφορούν στην επιστροφή του YFSF που όλοι περίμεναν, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη για το «Fay’s Time», το σόου μεταμφιέσεων οδεύει να μπει στον πάγο.

Οι διερευνητικές επαφές στον ΑΝΤ1 με ηθοποιούς και τραγουδιστές που θα ήθελαν να συμμετέχουν ως διαγωνιζόμενοι στον επόμενο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar» μπορεί να συνεχίζονται, όμως η δυσκολία στο να κλείσουν και να στελεχώσουν τους παίκτες του σόου ίσως οδηγήσουν τη μουσική εκπομπή μεταμφιέσεων στο να κάνει πρεμιέρα όχι νωρίτερα από το φθινόπωρο του 2024.

Αντίθετα το Dragons’ Den θα κάνει κανονικά πρεμιέρα στον δεύτερο κύκλο αφού έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά του το περασμένο καλοκαίρι και έχει γυριστεί και το trailer. Η επιτυχία της πρώτης σεζόν είχε εξασφαλίσει το πράσινο φως για έναν δεύτερο κύκλο πολύ νωρίς, παρόλες τις αλλαγές στη σύνθεση των Dragons.

Μαζί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο ριάλιτι θα παρασύρει και τους «Προδότες», το ριάλιτι που παρουσίασε την περασμένη σεζόν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι οι «Προδότες» όδευαν και αυτοί προς «πάγωμα», όμως το νέα ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη αναφέρει ότι το ριάλιτι του ΑΝΤ1 θα παίξει κανονικά στο δεύτερο μισό της σεζόν, πιθανότατα με τον αγαπημένο ηθοποιό στα ηνία.

Μένει να δούμε τι θα γίνει με τον δεύτερο κύκλο του «Γιατρού», ο οποίος συζητιέται έντονα στο στρατόπεδο του ALPHA…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.