«Εμφύλιος» στον ΑΝΤ1: Η νέα επίθεση Κανάκη σε Λιάγκα μετά το κόψιμο-express της εκπομπής του (Vid)

Τεράστιο «όχι» Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1…

Τι άλλο επιθυμεί ο παρουσιαστής για την άλλη του εκπομπή.

Μία έκπληξη επεφύλασσε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής Πάμε Δανάη για τη μία εκ των εκπομπών παραγωγής του Αντώνη Κανάκη, το Βινύλιο, το οποίο τα ρεπορτάζ από την αρχή της χρονιάς έδειχναν ότι επιστρέφει από του Ιανουάριο του 2024 στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Όπως μετέφερε ο Αλέξης Μίχας, ο Αντώνης Κανάκης, με προσωπική του απόφαση, που δεν έχει να κάνει με τα θέλω του σταθμού ή τον προγραμματισμό του καναλιού, αποφάσισε να μην υπάρχει αυτήν την τηλεοπτική περίοδο το Βινύλιο στη μικρή οθόνη.

Η απόφαση του παρουσιαστή και παραγωγού έρχεται να επιβεβαιώσει παλαιές του δηλώσεις στις οποίες ανέφερε ότι το Βινύλιο θα επέστρεφε μόνο αν υπήρχε περιεχομενικό υλικό για εκπομπές και όχι απλά για να κάνει μία ακόμα εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης φέρεται, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, να ζητάει να μειωθούν τα εβδομαδιαία επεισόδια της άλλης του εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» κατά ένα τουλάχιστον επεισόδιο. Από τέσσερα που είναι τώρα, σε τρία. Στόχος είναι και εδώ να υπάρχει καλύτερο και πιο σφιχτό περιεχόμενο που θα δένει τα επεισόδια μεταξύ τους και θα γίνεται καλύτερη σάτιρα.

Μάλιστα είναι διατεθειμένος να εισπράττει μικρότερη αμοιβή ανά σεζόν, αφού η εταιρεία παραγωγής του αμείβεται με το επεισόδιο και η απόφασή του να μειώσει τα επεισόδια ανά εβδομάδα θα σήμαινε σημαντικό μικρότερες απολαβές στο τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.