Survivor mega spoiler: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι της εβδομάδας

7.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπει ξανά στο Survivor: Γι’ αυτόν τον παίκτη τινάζει την μπάνκα στον αέρα o Αcun (Vid)

Τον θέλει το κοινό σαν τρελό.

Aπό την αρχή της αναζήτησης παικτών για το νέο Survivor υπήρχε η αντίληψη ότι φέτος θα δούμε πολύ δυνατή ομάδα των Μαχητών, με τις αιτήσεις και την τελική ομάδα που διαμορφώνεται να αφήνει ικανοποιημένη την παραγωγή. Το θέμα όμως εξ αρχής ήταν ποιοι σελέμπριτις θα επάνδρωναν την ομάδα των Διάσημων.

Οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για Super Stars δεν επιβεβαιώθηκαν, όμως ο Acun Ilicali φαίνεται πως το πήρε προσωπικά προσφέροντας πολλά χρήματα σε συγκεκριμένους βετεράνους του ριάλιτι επιβίωσης, τους οποίους ο ίδιος θέλει διακαώς και είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να συμφωνήσουν με την Acun Medya ώστε η πρεμιέρα του νέου κύκλου να τους βρει στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτός που ο Τούρκος παραγωγός «κυνηγάει» προσφέροντας το πιο υψηλό ποσό είναι ο Τζέιμς Καφετζής. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής Mega Καλημέρα, ο Acun προκειμένου να υπογράψει ο κοκκινομάλης πρώην Μαχητής νυν Διάσημος, του προσφέρει 7.000€ ανά εβδομάδα.

Ο παίκτης ήταν πολύ δυνατός στα αγωνίσματα αλλά και πολύ αγαπημένος από το κοινό. Παρότι υπήρξε στο παρελθόν δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως θα μπει κάτω από το χαλί η αντιδικία προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για μία εκ νέου συνεργασία με τον Καφετζή επί της ουσίας να δέχεται την πιο υψηλή οικονομικά πρόταση που έχει μέχρι σήμερα προσφερθεί σε Διάσημο. Θυμίζουμε ότι στο περυσινό All Star οι αμοιβές έφταναν τα 5.000€ ανά εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.