«Θέλετε να με δείτε στις λάσπες με μαγιό…»: Τα είπε όλα για το Survivor η Έλενα Κώνστα (Vid)

«Θέλετε να με δείτε στις λάσπες με μαγιό…»: Τα είπε όλα για το Survivor η Έλενα Κώνστα (Vid)

Πόσο πιθανή είναι η συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Η παρουσιάστρια Έλενα Κώνστα σχολίασε στην κάμερα του «Πρωινού ΣουΣού» την πιθανή  συμμετοχή της στο Survivor 2024, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παλαιότερη πρόταση που της είχε γίνει καθώς και στη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη.

«Όντως μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor. Στο παρελθόν, είχα πει όχι. Δεν ξέρω τι μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη αυτή τη χρονιά. Θέλετε διακαώς να με δείτε στις λάσπες με μαγιό, άυπνη κι άφαγη. Δεν είναι το καλύτερό μου. Γενικά, δεν είμαι της άποψης ότι για όλα υπάρχει μια τιμή.

Παλιότερα είχα πει ότι ούτε για 300.000 ευρώ δεν θα πήγαινα, ούτε για 500.000. Τώρα τι μπορεί να αλλάξει φέτος, δεν ξέρω. Είμαστε όμως, εδώ για να το δούμε όλοι μαζί», ανέφερε αρχικά ενώ πρόσθεσε:

«Με τη Μαρία Αντωνά έχω να μιλήσω σίγουρα 1-2 μήνες. Ξέρω όμως, ότι αγαπάει το Survivor. Η Μαρία είναι ένα πλάσμα πολύ αγαπημένο σε όλους μας, πολύ όμορφη κι αθλητική. Το ίδιο κι ο Άρης, το αγόρι της, που έχει ήδη πάει στο Survivor. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ ωραίο να δούμε ένα ζευγάρι φυσιολογικό που θα μπουν από την αρχή μαζί και δεν θα τα φτιάξουν στην πορεία».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.