Η σάτιρα του Λαζόπουλου που ενόχλησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η σάτιρα του Λαζόπουλου που ενόχλησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Oι δυο τους ξανασυναντήθηκαν μετά από χρόνια.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης 19/12 στο The 2Night Show και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να τον υποδέχεται κάνοντας μια αναφορά στην παλιά τους κόντρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην τεταμένη σχέση που είχαν στο παρελθόν λόγω της σάτιρας που ασκούσε ο Λάκης Λαζόπουλος σε εκείνον, λέγοντας ωστόσο πως στο πέρασμα τον χρόνων οι δυο τους έχουν μιλήσει, και έχουν λύσει τις διαφορές τους.

«Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις μας ήταν τεταμένες τα προηγούμενα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια τα βρήκαμε και έτσι κάθε φορά που συναντιόμαστε λέμε αλήθειες ο ένας για τον άλλον» δήλωσε ο παρουσιαστής στο άνοιγμα της παρουσίασης του Λάκη Λαζόπολου. Όταν οι δυο τους κάθισαν ο ένας απέναντι από τον άλλο ακολούθησε ο διάλογος:

Γ.Α.: Δεν περίμενα να λέω Λάκη μου γλυκέ αλλά μου αρέσει. Πιστεύεις ότι περνώντας τα χρόνια ηρεμούν οι ψυχές;
Λ.Λ.: Ηρεμούν και καταλαβαίνουν κιόλας! Γίνονται και ατυχήματα και θες χρόνο να διαπιστώσεις τι γίνεται.
Γ.Α.: Για να καταλάβει ο κόσμος, ήμουν ένας μικρός του στόχος για πολλούς λόγους, με πείραζαν πολλά πράγματα, ο χρόνος τα γιατρεύει και πρέπει να είναι και καλοδιάθετοι οι άνθρωποι.
Λ.Λ.: Βεβαίως! Χωρίς καλή διάθεση και από τους δύο δεν γίνεται τίποτα.

Στη συνέχεια της συζήτησης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου ήταν θαυμάστριά του.

«Με αγαπούσε πάρα πολύ και πρέπει να το ξέρεις αυτό. Κάθε φορά που ο Λάκης μου τα έχωνε, όταν συναντιόμασταν με τη μαμά του μού έλεγε καλά λόγια» δήλωσε ο παρουσιαστής και ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: «Το ξέρω και μου τα έλεγε. Ξέρεις τι μου έλεγε; “Αυτό το παιδί δεν υπάρχει κανένας λόγος να το σατιρίζεις, πιάσε κανέναν άλλον! Τι σου κάνει ο Γρηγόρης;”».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.