Survivor 2024: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Αλέξη Παππά που μπαίνει στο παιχνίδι (Pic)

Survivor 2024: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Αλέξη Παππά που μπαίνει στο παιχνίδι (Pic)

Ποιου γνωστού ηθοποιού υπήρξε σύζυγος;

To όνομά του ακουγόταν καιρό για το νέο Survivor και οι διαπραγματεύσεις του με την Acun Medya είχαν τελικά αίσιο τέλος, με τον Aλέξη Παππά να επιστρέφει στο νησί στο οποίο υπήρξε ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, ένας από τους πιο δημοφιλείς «κακούς» του ριάλιτι επιβίωσης.

Έχοντας περάσει ενδιάμεσα και από το The Bachelor, ο Αλέξης Παππάς θεωρείται βετεράνος των ριάλιτι και από τις 7 Ιανουαρίου οπότε θα γίνει και η πρεμιέρα του νέου Survivor θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για να διεκδικήσει τη νίκη αν αντέξει τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

«Χθες το βράδυ αποχαιρετούσα τη σύντροφό μου. Ήταν μαζί μου μέχρι την τελευταία στιγμή. Το τελευταίο μήνυμα που θα στείλω πριν μπω στο αεροπλάνο θα είναι στην κοπέλα μου» είπε ο Αλέξης Παππάς στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα και την κάμερα του Fay’s Time που τον περίμενε έξω από τα γραφεία της παραγωγής, λίγο πριν ταξιδέψει για την Καραϊβική.

Εδώ και μήνες ο ηθοποιός ζει τον έρωτα με την όμορφη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Έλενα Αϊβαλή. Εκείνη υπήρξε παντρεμένη τρία χρόνια με τον Σταύρο Σβήγκο με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί, του οποίου έχει την συνεπιμέλεια με τον ηθοποιό.

Με τον Αλέξη Παππά πέρασαν μαζί τις θερινές τους διακοπές και ήταν δίπλα του λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για να ξεκινήσει την περιπέτειά του στο νέο Survivor.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.