Survivor 2024: Η απόλυτη ανατροπή με τον Τζέιμς Καφετζή μετά τις δεύτερες εξετάσεις

Survivor 2024: Η απόλυτη ανατροπή με τον Τζέιμς Καφετζή μετά τις δεύτερες εξετάσεις

Πότε θα μπορεί να μπει στο ριάλιτι ο δημοφιλής Μαχητής.

Το «Survivor 2024» είναι προ των πυλών καθώς μένουν μόνο 3 ημέρες για την πρεμιέρα του και ο Τζέιμς Καφετζής ήταν ένας από τους παίκτες που θα ταξίδευε για τον Άγιο Δομίνικο. Ο πρώην Μαχητής αλεσμένος στο «Fay’s Time» μίλησε για τους λόγους που δεν θα μπει τελικά στο παιχνίδι, οι οποίοι ήταν ιατρικοί.

Ο ίδος αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά ότι είχαν συμφωνήσει σε όλα με την παραγωγή, είχε ψηθεί και ο ίδιος να επιστρέψει όμως η γιατρός του ριάλιτι δεν του επέτρεψε. Δεν απέκλεισε όμως να μπει κάποια άλλη στιγμή στο Survivor, τουλάχιστον 1,5 μήνα μετά όταν θα έχει επιστρέψει από τα μαθήματα… σόυσι στο Τόκιο.

«Τα είχαμε βρει σε όλα με την παραγωγή του Survivor. Οι συζητήσεις μας έγιναν στις 20 Δεκεμβρίου και ενώ τα είχαμε βρει όλα, μάλλον λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Με έστειλαν να κάνω κάτι ιατρικά και στις αιματολογικές μου κάτι είχε βρεθεί, έκανα επαναληπτικές και ο γιατρός δεν υπέγραψε για να φύγω. Μετά μου είπαν αν θέλω να πάω με δική μου ευθύνη, και ενώ στην αρχή το σκέφτηκα στο τέλος αποφάσισα να μην το κάνω».

Λίγο αργότερα πρόσθεσε «Εγώ πριν αποφασίσω να πω ναι στο Survivor είχα κλείσει να πάω στην Ιαπωνία για 1,5 μήνα στο Τόκιο για την καλύτερη σχολή sushi master και να κάνω αυτό. Δεν τα είχα ακυρώσει και τώρα θα πάω. Επιστρέφω 10 Φλεβάρη. Δεν το αποκλείω να πάω αργότερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.