Γυναικοκτόνος 41χρονης: Η μπηχτή της Τατιάνας Στεφανίδου για την εκπομπή της Κουτσελίνη που τον φιλοξένησε

Γυναικοκτόνος 41χρονης: Η μπηχτή της Τατιάνας Στεφανίδου για την εκπομπή της Κουτσελίνη που τον φιλοξένησε

«Μάχη» χαμηλού επιπέδου πάνω από το πτώμα της 41χρονης.

Mε αφορμή την πρώτη γυναικοκτονία του 2024, η οποία αποκαλύφθηκε και εξιχνιάστηκε ύστερα από τον εντοπισμό του πτώματος της 41χρονης εγκύου Γεωργίας, μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας, σε αγροτική περιοχή, η Τατιάνα Στεφανίδου και Ζήνα Κουτσελίνη έβγαλαν τα τηλεοπτικά τους ξίφη και τα έστρεψαν η μία στην άλλη.

Ο σύντροφος της 41χρονης, ο οποίος κατηγορείται από τις αρχές ότι δολοφόνησε τη Γεωργία και με τη βοήθεια του φίλου του εξαφάνισε το πτώμα, μιλούσε από την αρχή της δήλωσης εξαφάνισης της συντρόφου του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρήκε ευκαιρία να πετάξει… φαρμάκι για την πρώην αρχισυντάκτριά της και νυν τηλεοπτική ανταγωνίστρια αναφέροντας ότι η αδερφή του φερόμενου ως δράστη είχε καταγγείλει σε παλαιότερες εκπομπές της Ζήνας Κουτσελίνη τον αδερφό της για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου πρόσθεσε ότι ο φερόμενος ως γυναικοκτόνος και η αδερφή του είχαν μιλήσει στον ίδιο δημοσιογράφο της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια του Τ-Life αναρωτήθηκε με ειρωνικό τρόπο πώς γίνεται να μην θυμούνται ότι έχουν πάρει συνέντευξη από την αδερφή του, με μία δημοσιογράφο του πάνελ της να αναφέρει «μάλλον θα το ξέχασαν».

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη ήρθε επί προσωπικού στην εκπομπή της στην οποία εξήγησε τι είχε γίνει κατονομάζοντας τη δημοσιογράφο Τατιάνα Στεφανίδου για τις «κατηγορίες» αντιεπαγγελματισμού που της απέδωσε. Η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε ότι θυμόντουσαν στην εκπομπή τη συνέντευξη της αδερφής του 39χρονου, αλλά κανείς δεν μπορούσε να κάνει τη σύνδεση αφού ως χτες δεν υπήρχε υποψία δολοφονίας, με την 41χρονη να φαίνεται ότι είχε εξαφανιστεί οικειοθελώς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.