Πρεμιέρα και για την Ελένη Μενεγάκη | Αυτοί είναι οι νέοι της συνεργάτες

Ανατροπή στην ανατροπή: Η απόφαση του Mega για την Ελένη Μενεγάκη

Τι ισχύει τελικά για το μέλλον της ωραίας Ελένης.

Πολλά έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, η οποία παρότι δεν διανύει μία σεζόν με τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης της ζωής της, παραμένει ένα από τα πολύ μεγάλα χαρτιά στις πρωινομεσημεριανές ζώνες για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Ό,τι και να αποφασιστεί είναι σίγουρο ότι πριν θα υπάρχουν προτάσεις για να παραμείνει στην τηλεόραση, ούσα πια σε μία θέση να μην παζαρεύει τα μπάτζετ και τις αμοιβές της.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων δημοσιευμάτων έδειχναν ότι δεν υπήρχαν πολλές πιθανότητες, μάλλον ελάχιστες, η παρουσιάστρια να παρέμενε στο Mega και τη νέα σεζόν, μετά το τέλος του συμβολαίου της δηλαδή. Η Αφροδίτη Γραμέλη όμως στο ρεπορτάζ της δίνει μία άλλη εικόνα, ενός σχεδόν ομιχλώδους τοπίου στο τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, καθώς κανένας τηλεοπτικός ρεπόρτερ δεν μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή έγκυρο ρεπορτάζ για το τι θα αποφασιστεί τελικά για την ξανθιά παρουσιάστρια.

«Τα περισσότερα ρεπορτάζ στην τηλεοπτική πιάτσα θέλουν την Ωραία Ελένη να μην ανανεώνει, ωστόσο ένα brand τόσο ισχυρό δεν είναι εύκολο να μένει εκτός. Καλό θα ήταν να περιμένουμε. Φαντάζομαι ότι αν «σκάσει» ανακοίνωση εν μέσω χειμώνα δεν θα είναι έκπληξη… Ελένη είναι αυτή, όλα μπορεί να συμβούν και σίγουρα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή δημοσιογράφος του τηλεοπτικού ρεπορτάζ που γνωρίζει το παραμικρό για όσα σκέφτεται, όσα συζητά και όσα θα γίνουν», έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο protothema.gr παγώνοντας με τον τρόπο της όσα γραφτούν αυτήν την περίοδο για την παρουσιάστρια του «Ελένη».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.