«Μικρός ή παραμένεις ανόητος»: Ο Γιάννης Μπέζος «δικάζει» ξανά με το χαμόγελο στα χείλη

«Μικρός ή παραμένεις ανόητος»: Ο Γιάννης Μπέζος «δικάζει» ξανά με το χαμόγελο στα χείλη

Δε γλιτώνει κανείς από τον Γιάννη Μπέζο.

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε στην Κύπρο για την προώθηση της νέας δραματικής σειράς Famagusta του Ανδρέα Γεωργίου και του Mega και εμφανίστηκε στο βραδινό talk show «Λούης Night Show». O σπουδαίος ηθοποιό συνομίλησε με τον κωμική και παρουσιαστή Λούη Πατσαλίδη, στη συχνότητα του ALPHA Kύπρου για την τηλεόραση, το θέατρο αλλά και προσωπικές στιγμές που ζουν οι ηθοποιοί.

Σε μία από τις ερωτήσεις του ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε αυτούς τους ανθρώπους που σταματούν όταν αναγνωρίσουν έναν ηθοποιό και τον φωνάζουν με το όνομα ενός χαρακτήρα που έπαιξε και τον έχουν ταυτίσει, συνήθως, στην τηλεόραση. Ο παρουσιαστής ρώτησε τον Γιάννη Μπέζο αν του έχει συμβεί και αν τον ενοχλεί καθώς κάποιοι ενοχλούνται ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

«Δε με φωνάζει κανείς με το όνομα του ρόλου», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος, ενώ ο παρουσιαστής πρόσθεσε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. «Με το όνομα του ρόλου αν σε φωνάξουν είναι ανοησία. Πρέπει να είσαι πολύ μικρός ή πρέπει να παραμένεις ανόητος. Αν ταυτίζεις τόσο πολύ», πρόσθεσε γελώντας ο Γιάννης Μπέζος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.