Τίναξε την μπάνκα: Το τρελό ποσό που παίρνει ο πιο ακριβοπληρωμένος διάσημος στο φετινό Survivor

Τίναξε την μπάνκα: Το τρελό ποσό που παίρνει ο πιο ακριβοπληρωμένος διάσημος στο φετινό Survivor

Πόσα παίρνει, λέει;;;

Η αρχική σκέψη του Acun Ilicali για ένα Super Star Survivor μπορεί να μην προχώρησε, αυτό δε σημαίνει όμως ότι η φετινή παραγωγή υπολείπεται σε κάτι από τις προηγούμενες, όσον αφορά τα ποσά που δίνει ως εβδομαδιαία αμοιβή στους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Και μπορεί στους Μαχητές να υπάρχει το ίδιο ποσό να δίνεται σε όλους, στους Διάσημους όμως υπάρχει ένα εύρος αμοιβών που δημιουργεί μία ομάδα πολλών ταχυτήτων.

Οι Ντάνιελ Νούρκα, Ζωή Ασουμανάκη και ο Παύλος Παπαδόπουλος(όσο έμεινε στο παιχνίδι) παίρνουν σύμφωνα με πληροφορίες 2.000 ευρώ την εβδομάδα. Αυτή είναι και η χαμηλότερη βαθμίδα αμοιβών στην ομάδα. Λίγο πιο πάνω ο Νίκος Γκάνος, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά, ο Χρήστος Βολικάκης και η Κρίστη Καθάργια αμείβονται, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, με τα διπλά λεφτά, δηλαδή με 4.000 ευρώ την εβδομάδα.

Από εκεί και πάνω τα ποσά εκτινάσσονται και τρομάζουν καθώς με 7.000 ευρώ την εβδομάδα αμείβεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου χωρίς να είναι καν η πιο ακριβοπληρωμένη. Πολύ πιο πάνω βρίσκονται με 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα οι Κατερίνα Δαλάκα, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, με την πρώτη να έχει κερδίσει ήδη ένα Survivor και τον τρίτο να ήταν ο διακαής πόθος του Τούρκου παραγωγού.

Ο Σάββας Γκέντσογλου, δηλαδή, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος πρωτοεμφανιζόμενος του Survivor με την εβδομαδιαία του αμοιβή να αγγίζει τα ποσά που έπαιρνε ως ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.