Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος; | Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μένει ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή

Είναι πλέον επίσημα.

Εδώ και μήνες, με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ακουγόταν ότι ο ΑΝΤ1 επιθυμούσε διακαώς να τον κρατήσει στο δυναμικό του, όντας πρόθυμος να δώσει στον παρουσιαστή ό,τι του ζητούσε προκειμένου να… μη βρεθεί απέναντι.

Όπως επίσημα ανακοινώθηκε από το κανάλι, το deal έκλεισε και ο Γρηγόρης παραμένει στον ΑΝΤ1 με.. τρεις πλέον εκπομπές: το «Τhe 2Night Show», τον «Εκατομμυριούχο» και μία νέα ταξιδιωτική εκπομπή που έχει έχει διαρρεύσει θα είναι ο άκρως ανανεωμένος «Όμορφος Κόσμος».

Έκανε 40άρια και 50άρια: Η θρυλική εκπομπή του Mega που σταμάτησε το 2013 επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Η ανακοίνωση του σταθμού έχει ως εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη σημαντική εμπειρία και τον επαγγελματισμό του, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον ΑΝΤ1. Ο χαρισματικός παρουσιαστής θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι των αγαπημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων του σταθμού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και «The 2Night Show».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με το διαχρονικό ταλέντο του, θα βάλει την υπογραφή του και σε ένα νέο ταξιδιωτικό project του ΑΝΤ1, αφήνοντας και πάλι το δικό του μοναδικό αποτύπωμα στην ψυχαγωγία της ελληνικής τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.