«Το καταλαβαίνω Άρη μου»: Ο Αρναούτογλου έκανε αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του «Εκατομμυριούχου»!

«Το καταλαβαίνω Άρη μου»: Ο Αρναούτογλου έκανε αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του «Εκατομμυριούχου»!

Κι όμως, το έκανε!

Κάτι πολύ σπάνιο έγινε στον Εκατομμυριούχο του Σαββάτου, κάτι που ίσως δεν έχει ξαναγίνει στο τηλεπαιχνίδι, όταν ο παίκτης Άρης ζήτησε λίγο περισσότερο χρόνο για να απαντήσει σε μία από τις ερωτήσεις του παιχνιδιού. Η αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ξεκαρδιστική αφού άμεσα απάντησε στον παίκτη:

«Το καταλαβαίνω. Άρη μου, μην μας ζητάς καθόλου συγγνώμη! Κάθισε όση ώρα θέλεις εσύ μόνος σου, φεύγουμε εμείς! Να γουστάρεις κιόλας και μας φωνάζεις εσύ εδώ και ερχόμαστε. Πραγματικά πάντως εγώ δεν θα είχα το λέω. Δεν θα έχει ξαναγίνει ποτέ στον Εκατομμυριούχο! Θα το έκανα, αυτή τη στιγμή βέβαια θα πάθει σοκ και ο σκηνοθέτης αν και είναι πολύ προχωρημένος. Και όλη η ομάδα είναι πολύ προχωρημένη γιατί τους γνωρίζω χρόνια. Θα έλεγα στο κοινό να φύγουμε για να σε αφήσω μόνο.

Και για να δεις πόσο έχω πραγματικά τρέλα, σε αφήνω για δυο λεπτά μόνο, ούτε με το κοινό, για να νιώσεις καλύτερα. Παρακαλώ, βγείτε σιγά σιγά έξω ένας ένας προς τα εκεί! Παρακαλώ, βγείτε! Βγείτε, μην κάθεστε! Βγείτε», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνοντας αυτό που δεν έχει ξαναγίνει στο τηλεπαιχνίδι, με τον παρουσιαστή να αποχωρεί και να επιστρέφει λίγο αργότερα στο πλατό του Εκατομμυριούχου τονίζοντας: «Δεν έχεις παράπονο! Δεν ξαναέγινε ποτέ αυτό! Ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά, κάθεται».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.