«Μπορεί να μη με γουστάρετε, χρωστάτε μια συγγνώμη»: Το πλάνο που έκανε την Έλενα Ακρίτα πυρ και μανία με την ΕΡΤ

«Μπορεί να μη με γουστάρετε, χρωστάτε μια συγγνώμη»: Το πλάνο που έκανε την Έλενα Ακρίτα πυρ και μανία με την ΕΡΤ

Οι καταγγελίες της βουλευτού.

Τις πρακτικές λογοκρισίας των δηλώσεών της στη μαθητική παρέλαση αλλά και το προσπέρασμα της, στη στρατιωτική παρέλαση, από την ΕΡΤ, κατήγγειλε η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

Οι καταγγελίες της Έλενας Ακρίτα έγιναν μέσα από την ανάρτησή της στο Facebook το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στην οποία παραβρέθηκε στους επισήμους ως εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης:

«Καταγγελία για τη δημόσια τηλεόραση. Η ΕΡΤ με το έτσι θέλω έκοψε χτες τις δηλώσεις μου μετά την μαθητική παρέλαση. Και σήμερα, στη στρατιωτική παρέλαση, ο εκφωνητής δεν ανέφερε καν το όνομα μου: με προσπέρασε και πέρασε στον Νίκο Ανδρουλάκη που στεκόταν μετά από μένα. Γι’ αυτό και στο τέλος αρνήθηκα να κάνω δήλωση – μη σάς βάζω σε κόπο να με λογοκρίνετε μετά, φωτιά πήραν οι κυβερνητικές μονταζιέρες τελευταία.
Μπορεί, κύριε Ζούλα, να μην γουστάρετε εμένα ως δημοσιογράφο, αλλά είστε υποχρεωμένος να σεβαστείτε θεσμικά την βουλευτή Επικρατείας που εκπροσωπεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η τηλεόραση είναι δημόσια και την πληρώνουμε όλοι μας – αυτά να τα κάνετε στο αμπέλι του παππού σας.
Χρωστάτε μια εξήγηση και μια συγγνώμη στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Γραφείο Τύπου ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.