ΣΚΑΪ-έκπληξη με τον Φάνη Λαμπρόπουλο

ΣΚΑΪ-έκπληξη με τον Φάνη Λαμπρόπουλο

Το παραδέχτηκε με χιουμοριστικό τρόπο.

Για την πιθανότητα να είναι παρουσιαστής του ΣΚΑΪ στην εκπομπή «My man can» την οποία παλαιότερα παρουσίαζε στο ίδιο κανάλι ο Γιώργος Λιανός, μίλησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος στην κάμερα του Breakfast@star και στον Στέλιο Δρουμαλιά, με τις δηλώσεις του να μπορούν να χαρακτηριστούν χιουμοριστικά μυστικοπαθείς.

«Καλή επιτυχία να μου πείτε. Καταλαβαίνεις ότι πίσω από αυτά κρύβονται συμφέροντα και συμβόλαια εκατομμυρίων. Δεν μπορώ να πω πολλά. Μακάρι να γίνει. Βέβαια, μιλώ με πολλά κανάλια. Καμία φορά δεν πρέπει να λες ότι έχεις κλείσει, αλλά όλα καλά. Δεν μπορώ να βγω και να πω κάτι δημόσια γιατί υπογράφονται μέσα ρήτρες. Είμαι καινούριος σε αυτό και άμαθος και δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι. Αν γίνει οποιοδήποτε τηλεπαιχνίδι, ξέρουμε ότι είμαι ο κατάλληλος παρουσιαστής. Χωρίς να έχω κάνει τηλεόραση, νομίζω πως θα το κάνω καλύτερα από ότι το έκανα πριν τρία χρόνια» ανέφερε o κωμικός με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στον οποίο δύσκολα μπορείς να καταλάβεις ποια από όσα λέει είναι σοβαρά και ποια αστεία.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον φίλο του Γιώργο Λιανό: «Ο Γιώργος Λιανός με έχει μπλέξει σε αυτό και μου κάνει μαιευτική μέθοδο. Αν γίνει κάτι, το οφείλω στον Γιώργο Λιανό. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.