«Κάνε μου τη χάρη αγάπη μου»: Η Λίλη Περγαντά αποχωρεί έξαλλη από το Dragon's Den (Vid)

«Κάνε μου τη χάρη αγάπη μου»: Η Λίλη Περγαντά αποχωρεί έξαλλη από το Dragon’s Den (Vid)

Χαμός στο ριάλιτι επενδύσεων.

Πολλές και διαφορετικές στιγμές έχουν ζήσει μεταξύ τους οι επενδυτές του Dragon’s Den τις δύο αυτές σεζόν που προβάλλεται το ριάλιτι επιχειρήσεων του ΑΝΤ1. Oι Dragons της εκπομπής κατά καιρούς έχουν συμφωνήσει, έχουν συνεργαστεί, έχουν διαφωνήσει, έχουν αστειευτεί, έχουν διεκδικήσει μέχρι τέλους την επιχειρηματική ιδέα κάποιου νέου επιχειρηματία. Αυτό που θα δούμε όμως στο επεισόδιο της Παρασκευής δεν το έχουμε ξαναδεί.

Όπως μας δείχνει το τρέιλερ του επεισοδίου της Παρασκευής, οι δυο γυναίκες Dragons του ριάλιτι, η Μαρία Χατζηστεφανή και η Λιλή Περγαντά φαίνεται ότι έχουν μία έντονη διαφωνία. Στο τρέιλερ μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε αυτήν τη διαφωνία, ύστερα από την παρουσίαση της ιδέας από τις δύο επιχειρηματίες που παρουσίασαν την πρότασή του, όμως φαίνεται καθαρά ότι οι τόνοι ανεβαίνουν πάρα πολύ.

Οι δύο γυναίκες Dragons ανταλλάζουν κάποια λόγια και στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε, τη σχεδόν πάντα ψύχραιμη, Λιλή Περγαντά να σηκώνεται από τη θέση της και να αποχωρεί έξαλλη φωνάζοντας «κάνε μου τη χάρη αγάπη μου». Τι συνέβη τελικά; Τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο γυναίκες και τι τις έκανε να διαξιφιστούν; Η απάντηση στο επεισόδιο της Παρασκευής στις 22.00 στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.