Ζήνα Κουτσελίνη: Οι προσβλητικές ερωτήσεις που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου (Vid)

Ζήνα Κουτσελίνη: Μιλά για πρώτη φορά για τον λόγο που αποχώρησε έξαλλη από το «The 2Night Show»

Άργησε, αλλά τελικά τις έδωσε τις απαντήσεις της.

Η απόφαση της Ζήνας Κουτσελίνη να αποχωρήσει από το προγραμματισμένο γύρισμα του «The 2Night Show» στα τέλη Σεπτεμβρίου πριν καν δώσει την προγραμματισμένη της συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχολιάστηκε πολύ σε εκπομπές και δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Πολλά ειπώθηκαν περί απρεπούς συμπεριφοράς από πλευράς της ομάδας των κοριτσιών που έχει ο Γρηγόρης στα παρασκήνια, με τον ΑΝΤ1 να μην διαψεύδει πως οι «Σφήκες» ήταν πράγματι ο λόγος που η δημοσιογράφος αποχώρησε φανερά θυμωμένη από το γύρισμα.

Τώρα, η Ζήνα μιλώντας στον «Τηλεθεατή» και τη Μαρία Κεφαλά δίνει τη δική της απάντηση σχετικά με την αποχώρησή της από τη late night εκπομπή του Γρηγόρη, καθιστώντας σαφές πως ό,τι ειπώθηκε και γράφτηκε σχετικά με τους… τρόπους των συνεργατών της εκπομπής ήταν πέρα για πέρα αληθινό.

«Είμαι τριάντα χρόνια στην τηλεόραση, δεν απαιτώ ούτε επαιτώ σεβασμό. Τον Γρηγόρη τον αγαπώ και θα τον αγαπώ. Θεωρώ, όμως, ότι προσέβαλαν την προσωπικότητά μου σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπορούσα να παραμείνω», είπε χωρίς να δώσει συνέχεια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.